- Член од
- 31 мај 2008
- Мислења
- 155
- Поени од реакции
- 3
Ne si tropajte gluposti koga ne vi se provereni informaciite , Bogojceto si pravese armas nekni posle utakmicata sigurna e informacijata bidejki moj bratuced bese na armasot, po sto Bogojceto se armasa i u nikoj slucaj ne goo odlozil , i plus toa site kosarkari prisustvuvale na armasot pri sto golem del od niv bile pijani a po koj povod dali zaradi armasot na Bogoev ili poradi faktot sto ja izgubija titulata pred 4,5000 publika i ne go ispolnina toa sto go vetuvaa.
C c c c neblagodaren narod Bogoev ga prodadel utakmicata c c c , Galactikos i site drugi ne slusajte nisto zatoa sto i samite ne znaat so szboruvaat toa e edna neblagodarnost , so ste zapnale site po Bogoev ne mi e jasno cela sezona bese najdobar i sega na krajot ne mu odese i ajde sega site plujte po nego toa e sportoto 10 utakmici ke ti odi 1 nema da ti odi , neznam kako moze da ima takov rasipan narod vo Strumica eve do mene stignaa muabeti deka vcera i barazot pomegu Belasica i Sileks bil prodaden odnosno Belasica ja prodala utakmicata toa se cisti gluposti.
Абе Секул, си миш прв пат е такво нешто да се случува, да се шират разни мабет низ градо... А и не верувам дека Богојо би направил некоо таква глупост, он на минатио натпревар у Кавадарци гинеше, и таман дојдее на чекор до титуулта да продадат утакмицта