Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене мислам оти Пупивич ќе остане и тава 80% ... Тој не е доживеал до сега такво нешто како што беше после победата над Фени ... Абе ни требат минимум 4 играче нови ... мош и повеќе да имаме барем клупа ... А за Караманолев што викате да си оди ... Поарно е на заем да го дадат и него !

Јас би сакал да дојдат :
1.Мираковски
2.Кицулис
3. Некој центар
4. И еден 3каш !

А они ако сакат и нешто повеќе нека земат :pos2:

Кошаркарскиот клуб Струмица 2005 објави официјално Соопштение до медиумите, во кое се вели:

КК Струмица 2005 соопштува на јавноста преку официјално соопштение дека се оградува од информациите на некои интернет сајтови и текстот во денешниот дневен печат т.е. во весникот ВЕСТ за наводното заминување на нашиот тренер Миодраг Кадија.

Официјален став на клубот е дека сме наполно задоволни од работата на нашиот тренер и дека за кратко време успеа да ја препороди екипата и да ја врати на вистинскиот пат.

Таквите инсинуации од поедини новинари само го нарушуваат угледот на клубот, и на споменатиот тренер, кој со работата во Струмица остави свој траг. Официјално изјавуваме како Управен Одбор дека сите понатамошни инсинуации и текстови во печатените и електронските медиуми ќе бидат само новинарски претпоставки.

Управниот одбор официјално реагира дека со нашиот тренер и сите играчи допрва следуваат разговори за нивно понатамошно ангажирање и останување во нашиот клуб. Во текот на неделата ќе биде одржано и редовно Собрание на клубот, по што ќе бидат познати многу повеќе работи и детали.

Уште еднаш енергично се оградуваме од секаков вид на вакви информации и невистини, кои немаат ништо заедничко со клубот, поточно со наводните заминувања на нашиот тренер и играчи.

Спортски поздрав

УПРАВЕН ОДБОР
КК СТРУМИЦА 2005

пишива на http://www.basketball.org.mk/ не знам дали е постирано !

Кошаркарскиот клуб Струмица 2005 објави официјално Соопштение до медиумите, во кое се вели:

КК Струмица 2005 соопштува на јавноста преку официјално соопштение дека се оградува од информациите на некои интернет сајтови и текстот во денешниот дневен печат т.е. во весникот ВЕСТ за наводното заминување на нашиот тренер Миодраг Кадија.

Официјален став на клубот е дека сме наполно задоволни од работата на нашиот тренер и дека за кратко време успеа да ја препороди екипата и да ја врати на вистинскиот пат.

Таквите инсинуации од поедини новинари само го нарушуваат угледот на клубот, и на споменатиот тренер, кој со работата во Струмица остави свој траг. Официјално изјавуваме како Управен Одбор дека сите понатамошни инсинуации и текстови во печатените и електронските медиуми ќе бидат само новинарски претпоставки.

Управниот одбор официјално реагира дека со нашиот тренер и сите играчи допрва следуваат разговори за нивно понатамошно ангажирање и останување во нашиот клуб. Во текот на неделата ќе биде одржано и редовно Собрание на клубот, по што ќе бидат познати многу повеќе работи и детали.

Уште еднаш енергично се оградуваме од секаков вид на вакви информации и невистини, кои немаат ништо заедничко со клубот, поточно со наводните заминувања на нашиот тренер и играчи.

Спортски поздрав

УПРАВЕН ОДБОР
КК СТРУМИЦА 2005

пишива на http://www.basketball.org.mk/ не знам дали е постирано !

Абе Бране имаш опција „Измени“ не 10000 мислења едно под друго. И тава соопштение уште од сабајле е поставано...

Абе Бране имаш опција „Измени“ не 10000 мислења едно под друго. И тава соопштение уште од сабајле е поставано...

Не користам јас таква опција ... хаха

De te molam objasni mi ja relacijata pomegu boldiranoto i pocrtanoto.Vikas deka Amir ja kupil titulata potoa vikas deka samite ste si krivi pa deka feni ima podolga klupa pa deka kadija zgresil u nekoj segment no sepak nemozel da im go podese nisanot na kosarkarite pa deka pikavecot neznael da frla slobodni pa deka bokserot se so sutnal promasil.ZNAES LI UOPSTE SO SAKAS DA KAZIS ILI PA SI POBARA NA POCETOKOT NEOSNOVANO ALIBI PA POSLE SI JA KAZA REALNOSTA...SMESNI STE.ILI PAK AKO AMIR VI E KRIV SO VIE PROMASIVTE 13 SLOBODNI TOGAS OK ILI PA SO BOKSEROT MAVNA 0/6 ZA TRI.JA NEZNAM KAKO NE VI E SRAM(SO POCIT KON ISKLUCOCITE KOI CESNO SI PRIZNAA DEKA FENI IMA PODOBAR TIM)
Епа ај да ти објаснам оти очигледно не можеш т.е. не сакаш да разбереш некои работи, мада мислам оти не вреди да те удостоим со одговор ...
Прво, ви честитах титула (какв - таква) и ви посаках оште многу.
Второ, Никаде не гледам у мојот пост да пишува дека Амир ја купил титулата како на пазар шо се купува зелка или маслинки ... колко пари титула? 20000 евра! НЕ. Многу јасно напишах оти Амир не победи и надвор од терено и тоа со доста паметна политика кон КФМ и кон судиите, така што КФМ и судиите на секој можен начин ја сакатеше Струмица во текот на првенството (казни, очигледна наклонетост како на Купот и други “ситници“) како директен и единствен конкрент на Фени за да не се изгуби мецената и да не летнат парите кои шо Амир ги вложил и ќе ги вложи во Мак-кошарката. (мада знам и колку Амир вложил лично во кошарката бидејќи добар дел од средствата на Фени идат од фирми кои шо соработуваат со Фени-Индустри како гигант, како еден вид уцена за соработка со фабриката).
Трето, кажав дека за поразот вината треба да си ја бараме и кај нас, затоа што откако судиите не осакатија со лични 1 и 2 четвртина, сепак до крајот имаше фер судење и ние тоа не го искористивме, наместо да се концентрираат нашите се изнапромашија... а за грешките на Кадија (јас мислам дека направи 1-2 грешки) не сакам да коментирам пошто сигурно не сам покомпетентен од него.
Четврто, факт е дека имавте подолга клупа и повеќе играчи во ротација. Тоа значи дека не е исто да играш по 40 минути 6 натпревара по ред и секој натпревар да се чуваш од лични и не е исто да играш по 25 или 30 минути и да има кој да те менува.
Пето, ниту барам алиби, ниту сум смешен, ниту ми е срам (од кој од вас ли? од вас кои шо си ги свирате играчите?) Секоја чест на исклучоците вклучувајќи те и тебе, туку вие сте самобендисани и некритични кон сето ова шо се случуваше во кошарката оваа сезона.
И пак ке ти кажам: ЕТЕ ЧЕСНО СИ ПРИЗНАВАМ ОТИ ФЕНИ НЕМА ПОКВАЛИТЕТЕН ТИМ ОД СТРУМИЦА, можеби и двата без изедначени во некои сегменти, можеби еден Доналд Кол ви вреди како сите други ама ете сметам дека како тим не сте поквалитетни од Струмица.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ЅВЕР !

Ќе треба се посебно тама да пишам за тава ... па за друго а така барем полесно мее на мене а мош и на вас :pos2::pos2::pos2:

Еј абе шо слушнах така нешто непријатно оти низ градо се слушало лоши вести нешто оти сите јаделе гомна за Богоев ? Жалнио дури плачал по цели денови дома и нејќал да се армасе ... Сакал да го одложе армасувањето ... Ного ме нервират такви глупости коо се трескат низ градо !

Ќе треба се посебно тама да пишам за тава ... па за друго а така барем полесно мее на мене а мош и на вас :pos2::pos2::pos2:

Еј абе шо слушнах така нешто непријатно оти низ градо се слушало лоши вести нешто оти сите јаделе гомна за Богоев ? Жалнио дури плачал по цели денови дома и нејќал да се армасе ... Сакал да го одложе армасувањето ... Ного ме нервират такви глупости коо се трескат низ градо !

јас мислам дека некни веќе во Сабота се одржа армасо, да не си нешто грешка.

Епа ај да ти објаснам оти очигледно не можеш т.е. не сакаш да разбереш некои работи, мада мислам оти не вреди да те удостоим со одговор ...
Прво, ви честитах титула (какв - таква) и ви посаках оште многу.
Второ, Никаде не гледам у мојот пост да пишува дека Амир ја купил титулата како на пазар шо се купува зелка или маслинки ... колко пари титула? 20000 евра! НЕ. Многу јасно напишах оти Амир не победи и надвор од терено и тоа со доста паметна политика кон КФМ и кон судиите, така што КФМ и судиите на секој можен начин ја сакатеше Струмица во текот на првенството (казни, очигледна наклонетост како на Купот, победата на Фени над Вардар 3 или 4 секунди после крајот и други “ситници“) како директен и единствен конкрент на Фени за да не се изгуби мецената и да не летнат парите кои шо Амир ги вложил и ќе ги вложи во Мак-кошарката. (мада знам и колку Амир вложил лично во кошарката бидејќи добар дел од средствата на Фени идат од фирми кои шо соработуваат со Фени-Индустри како гигант, како еден вид уцена за соработка со фабриката).
Трето, кажав дека за поразот вината треба да си ја бараме и кај нас, затоа што откако судиите не осакатија со лични 1 и 2 четвртина, сепак до крајот имаше фер судење и ние тоа не го искористивме, наместо да се концентрираат нашите се изнапромашија... а за грешките на Кадија (јас мислам дека направи 1-2 грешки) не сакам да коментирам пошто сигурно не сам покомпетентен од него.
Четврто, факт е дека имавте подолга клупа и повеќе играчи во ротација. Тоа значи дека не е исто да играш по 40 минути 6 натпревара по ред и секој натпревар да се чуваш од лични и не е исто да играш по 25 или 30 минути и да има кој да те менува.
Пето, ниту барам алиби, ниту сум смешен, ниту ми е срам (од кој од вас ли? од вас кои шо си ги свирате играчите?) Секоја чест на исклучоците вклучувајќи те и тебе, туку вие сте самобендисани и некритични кон сето ова шо се случуваше во кошарката оваа сезона.
И пак ке ти кажам: ЕТЕ ЧЕСНО СИ ПРИЗНАВАМ ОТИ ФЕНИ НЕМА ПОКВАЛИТЕТЕН ТИМ ОД СТРУМИЦА, можеби и двата без изедначени во некои сегменти, можеби еден Доналд Кол ви вреди како сите други ама ете сметам дека како тим не сте поквалитетни од Струмица.

kon-an -- BRAVO ZA POSTO SVAKA CAST

bogojo trebase da se armase sega vo sabota ama poradi utakmicata go odlozil za dr sabota..

Не се говорат глупости плачал оти згреши и тава ного згреши , продаде га утакмицата ја тава направи Богојо..

Не вреде да објаснувам ного работи незнаате ..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ја оште еден шо ми вика оти му даделе пари .... Абе слушајте а шо биваше ако даде кош ? Шо ќе викаа сите а ? Богоев е ХЕРОЈ ?

Абе нема смисла еееј ... Тава му беше на него желба да го освооо !

Не се говорат глупости плачал оти згреши и тава ного згреши , продаде га утакмицата ја тава направи Богојо..

Не вреде да објаснувам ного работи незнаате ..

Абе дај не ме зафркавај ? :smir:

bogojo trebase da se armase sega vo sabota ama poradi utakmicata go odlozil za dr sabota..

Ne si tropajte gluposti koga ne vi se provereni informaciite , Bogojceto si pravese armas nekni posle utakmicata sigurna e informacijata bidejki moj bratuced bese na armasot, po sto Bogojceto se armasa i u nikoj slucaj ne goo odlozil , i plus toa site kosarkari prisustvuvale na armasot pri sto golem del od niv bile pijani a po koj povod dali zaradi armasot na Bogoev ili poradi faktot sto ja izgubija titulata pred 4,5000 publika i ne go ispolnina toa sto go vetuvaa.

C c c c neblagodaren narod Bogoev ga prodadel utakmicata c c c , Galactikos i site drugi ne slusajte nisto zatoa sto i samite ne znaat so szboruvaat toa e edna neblagodarnost , so ste zapnale site po Bogoev ne mi e jasno cela sezona bese najdobar i sega na krajot ne mu odese i ajde sega site plujte po nego toa e sportoto 10 utakmici ke ti odi 1 nema da ti odi , neznam kako moze da ima takov rasipan narod vo Strumica eve do mene stignaa muabeti deka vcera i barazot pomegu Belasica i Sileks bil prodaden odnosno Belasica ja prodala utakmicata toa se cisti gluposti.

Ne si tropajte gluposti koga ne vi se provereni informaciite , Bogojceto si pravese armas nekni posle utakmicata sigurna e informacijata bidejki moj bratuced bese na armasot, po sto Bogojceto se armasa i u nikoj slucaj ne goo odlozil , i plus toa site kosarkari prisustvuvale na armasot pri sto golem del od niv bile pijani a po koj povod dali zaradi armasot na Bogoev ili poradi faktot sto ja izgubija titulata pred 4,5000 publika i ne go ispolnina toa sto go vetuvaa.

Да да, и јас знам дека беше на армас. хехе ми стое дека се пијале за титулата, во себе, а пред другите се правиле како да пијат за Армасот!
:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom