Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ви објаснам со слики ако не знаете како да го донлодирате :smir:

Eве ви што ви се вика прославување на центарот
http://www.megaupload.com/?d=DC5DSXDH !
Eве упатство за да го донлодирате клипот

2nbbv47.jpg

sltzza.jpg

Inace cestitki za prekrasnata atmosvera i zatoa so pogolem del od salata realno aplaudiraa na podobriot.Za korektnoto navivanje i odnesuvanje na navivacite i po zagubena titula.Bevte za primer.I na kraj.Posakuvam uspeh od godina i na dvata kluba i da gledame finale vo BIBL Feni-Strumica.xexe

Фала за честитките, ме радува тоа што немаше инциденти ама џабе е веќе :uvo:. а чекај ние да видеме дали ќе стартуваме во БИБЛ прво и прво, па до финале има време.

Јас реков оти клубот ќе го продаде не тој самиот да си оди..

Ако управата е решена да си оди, сигурно е дека ќе сака нешто да заработе од Димче и евентуално од Дарко Соколов кои мислам дека има 2 години со Струмица.
Инаку многу лошо се пишува на клубот, ако не се најдат нови спонзори и плус овие сега, догодина ќе има само една трибина полна во салата за жал. :cry:
сега се молам само да не се оствари тоа, туку клубот значително да се појачи зошто навистина градот заживеа со кошарката одново, бидејќи пред две години ниту еден спорт не функционираше како што треба. :se_ molam

Тешко е, Богоев не се знае дали ќе остане, Грне исто, Латовиќ ќе си оди.

c c c c koga gledam so ste pisuvale mi ide da se otepam ozbilno vi kazuvam :nesvest:

vo pravo e marcus mnogu igraci sto se dobri, ne ostanuvaat vo makedonija tokmu poradi uslovite vo nea. primetete deka ama bas sekoj dobar stranec nema ostanato vo makedonija podolgo od 1 maximum 2 godini(epten retkost).
ako si otide spoznorot od strumica, a tasovski ne najde soodveten angazman vo stranstvo moe mislenje e deka tasovski 90 % ke se preseli vo FENI.
nema sansi da dojde tasovski u feni!se planira nekoj drug za ta pozicija

Koj се тиии ама Цветков коо ви га бутна 3 сигурно сте штрептосале сте го пцујале а ?:pos2::pos2::pos2:

hahahahaha znaas li oti nikoj ne go ocekuvase tava...

jas pocnah da se krstam duri...

dobro bese be...jas placah oste od salata ama toa e toa...

barem cvetkov mi napravi keefo koga im ja pljasna 3kata...

najnogo me inznervira Sokolov pa tolku sebicnost ke fate topkata i ne dava pravo na nikoj plus promasi nogo...ama nema veza toa e toa
:salut::salut::salut::salut:

hahahahaha znaas li oti nikoj ne go ocekuvase tava...

jas pocnah da se krstam duri...

dobro bese be...jas placah oste od salata ama toa e toa...

barem cvetkov mi napravi keefo koga im ja pljasna 3kata...

najnogo me inznervira Sokolov pa tolku sebicnost ke fate topkata i ne dava pravo na nikoj plus promasi nogo...ama nema veza toa e toa
:salut::salut::salut::salut:

Беелта кога и да го внесат првио шут му е тројка и се го погодува :helou:

Абе Тасовски има 3 години договор со Струмица не верувам да си оде и спонзорите не верувам да си одат, а едно сигурно знам оти ак си оде Грнето ојде и Лочето..

na kosarka bex so demonce14 i ka vleze cvetkov vika gledi saa ke napraa nesto ... a dr vikaa e so cvetkov............... i jajgo 3jkaa......... ama nistooo

Tasovski e nogo dobar igrac i ne treba da si ode od Strumica....

A na Belata mu cestitah cera go videh u Select i nogo bese sreken mi kaza nekoi raboticki u vrska so vcerasniot natprevar ama ne kazuvam tuka oti ima nogo spione na koj go interesire neka pise poraka :smir:

Ej слушнах оти на незнам кој играче им даделе пари ФЕНИ за да промашуват ама незнам дали е точно ? Ај ако има нешто нека каже ! Им даделе по 2-3 илади евра а мош и повеќе ... А дали е тава само мааабет или нешто др незнам ... Ај ако знаа некој нека пише !

Ej слушнах оти на незнам кој играче им даделе пари ФЕНИ за да промашуват ама незнам дали е точно ? Ај ако има нешто нека каже ! Им даделе по 2-3 илади евра а мош и повеќе ... А дали е тава само мааабет или нешто др незнам ... Ај ако знаа некој нека пише !

Кој ти го кажа тава? Првпат слушам...

de ve molam ne tresite gluposti ... ako ne ste sigurno sto togas pisuvate samo

ej pojaka zaebancija jas licno nemam procitano na forumov cela sezona.i ako e taka kako sto ti si naslusnal togas gledaj si vo tvojot klub i vo vasite kosarkari -bi prifatile pari za da promasuvaat za da predadat titulata.takvi trac muabeti ne ti se potrebni!! za toa sto na sekoj kosarkar od kaj vas ako osvoea titula ke mu dadea po 15.000evra a on se predava za 2-3 iljadi evra?molim te preispitaj se nema nikakva logika!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom