и пак ке кажам ...
НИ ТРЕБА СТРАНСКИ СУДИЈА !
НИ ТРЕБА СТРАНСКИ СУДИЈА !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сами сме си криви, Тимбата цел живот тренире на тие кошови и еднч не научи салам да мава лични, срамно за еден професионален кошаркар. Не го обвинувам, но шутот мора да го поправи. Разочаран сум од играта на Грнчаров, барем од него очекував повеќе, ај рабирам 6 утакмици пауза, ама веќе 3 играше по ред и плус имат тренинг секој ден. Тасовски конечно проработи против Фени, и тоа онака вистинскиот Димче Тасовски, а ние не го искористивме тоа. e daaa........... ama TAVA TI SE VIKA KFM
cela sala vide oti pokazaa napad za nas ....... i posle...........

Абе не се они криви ! Шо можаа да дадат дадее ... Шо у продолжението поарно да ги викнаа тии Милениум тама шо тренират кошерка ! Немаме клупа ... Т.Е. нема замаена ... Направии сите по 5 лични и после сите вонка ... Ама најдобар за мене беше чера Цветков ... Незнам зошто не му дават можност на него да игра ? Барем треба да се форсира !
EnergieNo.1 напиша:фала. така сакав да знам само чисто информативно,оти го глеам секоја утакмица скока како луд од радост.Тоа е тоа.XooX немора да ме провоцираш се помирих со поразо сношти,одам саа за скопје да гледам беласица.