Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го знам многу добро уште пред да стане градоначалник на градот верувај ми.. и јас многу го подржував пред да стане градоначалник.. стварно направи добри работи за градо ама колку пари има исперено и он незнае.Па јас кога велам дека не го познаваш ти не ми веруваш...Прашај ги младите на Беласица кога беа за Франција кој и помогна...Прашај го мојот тренер и мојот директор кој ќе ни помогне кога за 20 дена одиме за Шпанија на турнир...Затоа ве молам не зборете кога не го знаете...:helou:
Еваа пеер јас бех за Кавадарци да га гледам ко забија Тасовски и ко завдоииме 1 кош разлика знааш ли шо стана тама.. сите пцуут нервират се јас раци плускам дерам се ајде Тасовски...Алал да и е на играчите на Струмица ного јако изиграа последната четвртина.И да не го потценуваме Фени е јак тим треба да не летаме у облаци и да ги тепаме у Струмица,имаме голема предност!Доста бе ај не мешејте политика, тука си е ФАН КЛУБ СТРУМИЦА. Јас неможам да спијам од што со душа чекам сабота, а и сношти неможев да заспам од возбуденост.
ОВА Е СТРУМИЦА ! КАКВА ТАКВА НАША Е И ЈА САКАМЕ !
Или како што вика Алекс ( сите го знаате легендата познат е по изразот ЌЕ ВЕ ГИПСИРАМ ЦЕЛИ хаха ) Е Алекс сега ми пише на мсн, СТРУМИЦА Е ШАМПИОНСКИ ГРАД !
Ааа така ли бе човек ми.. те излажале не си давај паритеSotuku mise javija...Utakmicata strumica-Feni vo Sabota e cista dvojka.Konecen rezultat 81:87.Neknja taa bila namestena zaradi kladilnicite pa ocigledno i vaa ke ja mestat.MVP na finaleto DONALD COLE
:pos2:![]()

Sotuku mise javija...Utakmicata strumica-Feni vo Sabota e cista dvojka.Konecen rezultat 81:87.Neknja taa bila namestena zaradi kladilnicite pa ocigledno i vaa ke ja mestat.MVP na finaleto DONALD COLE
Абе ти 'местените' се обратно излеват ако ти кажат 2ка 1 ќе излезе.. нели си приметилSotuku mise javija...Utakmicata strumica-Feni vo Sabota e cista dvojka.Konecen rezultat 81:87.Neknja taa bila namestena zaradi kladilnicite pa ocigledno i vaa ke ja mestat.MVP na finaleto DONALD COLE

Sotuku mise javija...Utakmicata strumica-Feni vo Sabota e cista dvojka.Konecen rezultat 81:87.Neknja taa bila namestena zaradi kladilnicite pa ocigledno i vaa ke ja mestat.MVP na finaleto DONALD COLE
Па јас кога велам дека не го познаваш ти не ми веруваш...Прашај ги младите на Беласица кога беа за Франција кој и помогна...Прашај го мојот тренер и мојот директор кој ќе ни помогне кога за 20 дена одиме за Шпанија на турнир...Затоа ве молам не зборете кога не го знаете...:helou: