Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
zaev davese od pocetoko a i sega ke davaa..... dogodina ke vlezat uste JAKI sponzoriii i ke ima DRIM TIM ..... aj so pobrzo neka dojde sabota

Па јас кога велам дека не го познаваш ти не ми веруваш...Прашај ги младите на Беласица кога беа за Франција кој и помогна...Прашај го мојот тренер и мојот директор кој ќе ни помогне кога за 20 дена одиме за Шпанија на турнир...Затоа ве молам не зборете кога не го знаете...:helou:
Го знам многу добро уште пред да стане градоначалник на градот верувај ми.. и јас многу го подржував пред да стане градоначалник.. стварно направи добри работи за градо ама колку пари има исперено и он незнае.
И доста веќе за Заев можам да напишам еден реферат за него и за КК Струмица.. туку не е темата за тва.

site odat za spanija -francija-italija samo niii odame za STIP ..... hehheehhe

Доста бе ај не мешејте политика, тука си е ФАН КЛУБ СТРУМИЦА. Јас неможам да спијам од што со душа чекам сабота, а и сношти неможев да заспам од возбуденост.

ОВА Е СТРУМИЦА ! КАКВА ТАКВА НАША Е И ЈА САКАМЕ !

Или како што вика Алекс ( сите го знаате легендата познат е по изразот ЌЕ ВЕ ГИПСИРАМ ЦЕЛИ хаха ) Е Алекс сега ми пише на мсн, СТРУМИЦА Е ШАМПИОНСКИ ГРАД !

Доста бе ај не мешејте политика, тука си е ФАН КЛУБ СТРУМИЦА. Јас неможам да спијам од што со душа чекам сабота, а и сношти неможев да заспам од возбуденост.

ОВА Е СТРУМИЦА ! КАКВА ТАКВА НАША Е И ЈА САКАМЕ !

Или како што вика Алекс ( сите го знаате легендата познат е по изразот ЌЕ ВЕ ГИПСИРАМ ЦЕЛИ хаха ) Е Алекс сега ми пише на мсн, СТРУМИЦА Е ШАМПИОНСКИ ГРАД !
Еваа пеер јас бех за Кавадарци да га гледам ко забија Тасовски и ко завдоииме 1 кош разлика знааш ли шо стана тама.. сите пцуут нервират се јас раци плускам дерам се ајде Тасовски...Алал да и е на играчите на Струмица ного јако изиграа последната четвртина.И да не го потценуваме Фени е јак тим треба да не летаме у облаци и да ги тепаме у Струмица,имаме голема предност!

Тоа зборувам, да не потценуваме да не не тресне од земјата. Здравје во понеделник ќе пишаме сите тука и ќе славиме ако даде господ.

Ах таа сабота.. колко дилеми ке реше..Верувам Оти Господ ке помогне и оти на тимбата ке му биде најсрекниот и највозбудливиот денб во животот..СО ГОСПОД НАПРЕД!

Sotuku mise javija...Utakmicata strumica-Feni vo Sabota e cista dvojka.Konecen rezultat 81:87.Neknja taa bila namestena zaradi kladilnicite pa ocigledno i vaa ke ja mestat.MVP na finaleto DONALD COLE

:pos2::vozbud:

Sotuku mise javija...Utakmicata strumica-Feni vo Sabota e cista dvojka.Konecen rezultat 81:87.Neknja taa bila namestena zaradi kladilnicite pa ocigledno i vaa ke ja mestat.MVP na finaleto DONALD COLE

Ааа така ли бе човек ми.. те излажале не си давај парите :)

Абе ти 'местените' се обратно излеват ако ти кажат 2ка 1 ќе излезе.. нели си приметил :)

Па јас кога велам дека не го познаваш ти не ми веруваш...Прашај ги младите на Беласица кога беа за Франција кој и помогна...Прашај го мојот тренер и мојот директор кој ќе ни помогне кога за 20 дена одиме за Шпанија на турнир...Затоа ве молам не зборете кога не го знаете...:helou:

Точно и сестра ми ке оде за шпанија и јас имам информации дека ке им помогне околу финансиите ,а ако некој има против зоран заев нека дојде у лице да ми каже па јас убаво ке му кажам на него а после ке му објаснам кој е и шо е направил Заев за Струмица , он уште пред да стане шампион струмица го помагаше клубо , сите автобуси за навивачите беа од него , доста се силиите сите на форумо , таков човек и градоначалник нее имало у струмица а нема ни да има уште ного време , на пречеко на кошаркарите во 12 часо дојде на плоштадот да ја сподели радоста со сите струмичани , еден од членовите на Ајдуци му даде шал , и сите викаа ЗОРАН ЗАЕВ , на нашиот ценет градоначалник очите му се насолзија .. не е темата за политика ама бев изреволтиран од некој коментари извинете за офтопикот , а во сабота ке има многу голем број Ајдуци и многу голема подршка ке има Струмица и од обичните фанови , сега е време да покажеме која е струмица и како се бодри клуб , ајде у сабота сите во еден глас , цела сала да ечи , да се слушне до кавадарци кој е шампион и како се прави атмосфера ...

Abe aj majni gi da imaame pogolema sala so sobire poveke narod bas sakaah da dojdat Kavadarcane pa da vidat so se slucuva vo Strumica...
A za Zoran Zaev taj e nezdrav so ke kaze nesto loso za coveko ama aj da ne praame za politika mubet....Ajde cela Strumica vo sabota ke e vo "PARK"

pozzz......Stiskam palci oste sega za pobeda na Strumica...

AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Де бе не се глупирај така .... наместа утакмица ..АХХАХАХА:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom