Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
Не заебави, Зоран Заев со ајдуците ?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ќе треба лист да му дадете да ги поднаучи подобро песните а мош и ги знае :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заебави, Зоран Заев со ајдуците ?
Аха,така ми кажа дека ќе биде со них...Бидејќи му скиснало во ложата не можел ни да викне ни ништо ...Оти тама се седат...:nesvest: Вика ке одам тама со Ајдуците ќе навивам...eee koj e kako nasiot gradonacalnik ZORAN ZAEV vcera dojde u 12 saato zaedno so STRUMICANI da gi precekame SAMPIONITE i navivase ..... nema nikoj kako nego ..
stole a u pogornite postovi napisa deka zaev ke navival so ajducite tocno li e ...?
Локалните не се поминале бе ти па :pos2:Поминаа изборите бе, зошто да седи со вас![]()
Па така ќе зборат за него такви како тебе т.е како вас што не го познаваат човекот а само јадат ....Поминаа изборите бе, зошто да седи со вас![]()

Ок,ај осетииме шо партија си ти:pos2:Локалните не се поминале бе ти па :pos2:
Ако мислеш оти јас сам вмровец грешка си и не мешај партии сега! Темата е Фан Клуб: Струмица, а за Заев не лажам.. така беше кога требаше да даде пари за клубо кажа как сте си постелале така си легнејте! Сега откако стана шампион незнам дали дава пари.. ама нон стоп е на утакмицаОк,ај осетииме шо партија си ти:pos2:

Ок бе ајде нема сега партии важно е сите сме едно...Сите ја сакаме Струмица,и ке направивме АТМОСФЕРА да бидеме шампиони во сабота..А аха во клубот даваат парти Љочето,Панајот,Зоки...И плус некој спонзори на месец шо дават некој по 1 000,некој по 2 000 евра...:helou:Ако мислеш оти јас сам вмровец грешка си и не мешај партии сега! Темата е Фан Клуб: Струмица, а за Заев не лажам.. така беше кога требаше да даде пари за клубо кажа как сте си постелале така си легнејте! Сега откако стана шампион незнам дали дава пари.. ама нон стоп е на утакмица![]()
Лесна е саа има спонзори ехее.. проблем беше пред да станеме шампиониОк бе ајде нема сега партии важно е сите сме едно...Сите ја сакаме Струмица,и ке направивме АТМОСФЕРА да бидеме шампиони во сабота..А аха во клубот даваат парти Љочето,Панајот,Зоки...И плус некој спонзори на месец шо дават некој по 1 000,некој по 2 000 евра...:helou:
.У САБОТА ЌЕ ИМА ПЕКОЛНА АТМОСФЕРА ВЕРУВАМ У СТРУМИЦА НЕМА ДА И ДОЗВОЛЕМЕ НА ФЕНИ ДА НЕ ПОБЕДАТ У СРЕД СТРУМИЦА!Па јас кога велам дека не го познаваш ти не ми веруваш...Прашај ги младите на Беласица кога беа за Франција кој и помогна...Прашај го мојот тренер и мојот директор кој ќе ни помогне кога за 20 дена одиме за Шпанија на турнир...Затоа ве молам не зборете кога не го знаете...:helou:Христов друже оти у се веруиш мајка му стара, арно ти вика СрРулз, кај бил пред да стане шампион струмица?
Познати ми се таквите личности мене, заради такви пропадна и ФК Тиквеш... али тоа е сосем различна тема...