Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
eee koj e kako nasiot gradonacalnik ZORAN ZAEV vcera dojde u 12 saato zaedno so STRUMICANI da gi precekame SAMPIONITE i navivase ..... nema nikoj kako nego ..
stole a u pogornite postovi napisa deka zaev ke navival so ajducite tocno li e ...?
Аха,така ми кажа дека ќе биде со них...Бидејќи му скиснало во ложата не можел ни да викне ни ништо ...Оти тама се седат...:nesvest: Вика ке одам тама со Ајдуците ќе навивам...

Поминаа изборите бе, зошто да седи со вас :)

Заев кога требаше да даде пари за клубо.. викаше как сте си постелале така си легнејте.. Стана шампион Струмица и ајдее он право главен тама одма го засака клубо.

Ок,ај осетииме шо партија си ти:pos2:
Ако мислеш оти јас сам вмровец грешка си и не мешај партии сега! Темата е Фан Клуб: Струмица, а за Заев не лажам.. така беше кога требаше да даде пари за клубо кажа как сте си постелале така си легнејте! Сега откако стана шампион незнам дали дава пари.. ама нон стоп е на утакмица :)

Ако мислеш оти јас сам вмровец грешка си и не мешај партии сега! Темата е Фан Клуб: Струмица, а за Заев не лажам.. така беше кога требаше да даде пари за клубо кажа как сте си постелале така си легнејте! Сега откако стана шампион незнам дали дава пари.. ама нон стоп е на утакмица :)
Ок бе ајде нема сега партии важно е сите сме едно...Сите ја сакаме Струмица,и ке направивме АТМОСФЕРА да бидеме шампиони во сабота..А аха во клубот даваат парти Љочето,Панајот,Зоки...И плус некој спонзори на месец шо дават некој по 1 000,некој по 2 000 евра...:helou:

nema nikoj kako nego koj gradonacalni ke dojde vo 12 SATO VECER SO STRUMICANITE DA GI PRECEKAT SAMPIONITE AMA BUKVALNO NEMA NIKOJ KAKO NEGO ....

Ок бе ајде нема сега партии важно е сите сме едно...Сите ја сакаме Струмица,и ке направивме АТМОСФЕРА да бидеме шампиони во сабота..А аха во клубот даваат парти Љочето,Панајот,Зоки...И плус некој спонзори на месец шо дават некој по 1 000,некој по 2 000 евра...:helou:
Лесна е саа има спонзори ехее.. проблем беше пред да станеме шампиони :).У САБОТА ЌЕ ИМА ПЕКОЛНА АТМОСФЕРА ВЕРУВАМ У СТРУМИЦА НЕМА ДА И ДОЗВОЛЕМЕ НА ФЕНИ ДА НЕ ПОБЕДАТ У СРЕД СТРУМИЦА!

Сега треба некоо премија на кошаркарите за мотивација, ајде сега нека одврзуват кесињата.

Ај да образложам нешто јас за атмосферата .....

По се изгледа ајдуци ќе се околу 350-400 луѓе, али очекувам цела сала да навива.
Ние сме во психолошка предност, имаме домашен терен, имаме неверојатна публика што сигурен сум дека ќе го остави здравјето на трибина само да бидеме шампиони.

Фени .... исвиркани од своите миленици, под притисок ќе играт .....

Така да имаме предност, само да ја искористиме.

НАПРЕД СТРУМИЦА !

Христов друже оти у се веруиш мајка му стара, арно ти вика СрРулз, кај бил пред да стане шампион струмица?
Познати ми се таквите личности мене, заради такви пропадна и ФК Тиквеш... али тоа е сосем различна тема...

sega kazaa na a1 oti 100% strumica-fersped-feni vo bibl ligata ke igrat.

Христов друже оти у се веруиш мајка му стара, арно ти вика СрРулз, кај бил пред да стане шампион струмица?
Познати ми се таквите личности мене, заради такви пропадна и ФК Тиквеш... али тоа е сосем различна тема...
Па јас кога велам дека не го познаваш ти не ми веруваш...Прашај ги младите на Беласица кога беа за Франција кој и помогна...Прашај го мојот тренер и мојот директор кој ќе ни помогне кога за 20 дена одиме за Шпанија на турнир...Затоа ве молам не зборете кога не го знаете...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom