Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Na mene mi otvare straanta ama nisto od slika i video. Deka stoo tava play, ne mozam da go najdam?

Браво СТРУМИЦА :salut: за победата во ЈАСМИН - Кавадарци.

Поздрав , нека победе подобриот а не појакиот.

Ајд ебре кога ќе дојдат играчите? дојде и полициско комбе марица, па еден џандар почна да регулира сообрачај :) кој сообраќчај жити се два скитера проаќаат он регулира :)

Пошто неможам да гледам во живо на интернет ке може ли некој барем некоја слика да става од атмосферата на центаро:smir::smir::smir:

Пошто неможам да гледам во живо на интернет ке може ли некој барем некоја слика да става од атмосферата на центаро:smir::smir::smir:

Еве ти една од мене

296ltnd.jpg

п.с. изгледа дојдоја играчите

Ej abe kade e PLAY na straanta na netkabel. Daj videjte tama.Me mrze na centaro da odam.

Шампиони, шампиони!!!!!! - ечи од центарот на градот...
има огномет...коли што поминуваат свират...

Конечноооооооо се вракам од центаро .

Денес е голем ден за струмица голем ден за кошарката , а не криминалот и кошарката.

Конечно дојде тоа што го чекав веке шести натпревар да падне фени во КАВАДАРЦИ . Фени водеше 3 четвртини , но сепак се гледе крајниот резултат , некој ке каже незаслужено победивте водевме цел натпревар , јас ке му кажам едно само не се ЖИВЕ НА СТАРА СЛАВА , се игре до крај се игре до дека не свирне судијата . Струмица исто правеше на купот , 2 паати од убедлива преднот еднш победи еднш изгуби против фени во последната секунда.

И да .. одаме на втора титула ... Бидете поздравени сите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom