- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Ok,fala za se...I prestani da ni precis na temata...Denes imame vazen natprevar i mislam deka najpametno e da diskutirame za nego...Pozz.:helou:A море цветан имам кажано милион пати и пак ќе кажам.МЗТ има мизерија тим.Од цел тим сосе тренер 2 играчи има што заслужуваат да играат за МЗТ.Имам и кажано дека Струмица има најјака екипа и дека е фаворит за титула.Мене не ми е срам да кажам дека МЗТ нема тим,нема играчи,нема пари и нема шанси за титула оваа сезона.Што све сме преживеале и поминале со МЗТ ќе го поминеме и ова.Не ми е ни срам да кажам дека струмица,фени,имаат доби екипи.Тоа е реалноста.Ама вие бе другар што сте неписмени,необразовани општо а не па за навивање и кошарка тоа е друга работа и тоа е друга реалност.Кога ќе бидете постојани на сцена барем едно 5-6 години како некој други тогаш ќе може да праиме муабет.И не дека немам што да кажам.Нејќам да кажам зошто на форумов (кошарка) има највеќе 8 до 10 луѓе од кој пола ако си приметил (и од кај вас) престанаа да пишуваат.Со нив можам да разменам мислење да кажам да кажат да дознаам нешто или па они да дознаат од мене во врска со навивањето и кошарката.А со вакви како тебе.....