Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
A море цветан имам кажано милион пати и пак ќе кажам.МЗТ има мизерија тим.Од цел тим сосе тренер 2 играчи има што заслужуваат да играат за МЗТ.Имам и кажано дека Струмица има најјака екипа и дека е фаворит за титула.Мене не ми е срам да кажам дека МЗТ нема тим,нема играчи,нема пари и нема шанси за титула оваа сезона.Што све сме преживеале и поминале со МЗТ ќе го поминеме и ова.Не ми е ни срам да кажам дека струмица,фени,имаат доби екипи.Тоа е реалноста.Ама вие бе другар што сте неписмени,необразовани општо а не па за навивање и кошарка тоа е друга работа и тоа е друга реалност.Кога ќе бидете постојани на сцена барем едно 5-6 години како некој други тогаш ќе може да праиме муабет.И не дека немам што да кажам.Нејќам да кажам зошто на форумов (кошарка) има највеќе 8 до 10 луѓе од кој пола ако си приметил (и од кај вас) престанаа да пишуваат.Со нив можам да разменам мислење да кажам да кажат да дознаам нешто или па они да дознаат од мене во врска со навивањето и кошарката.А со вакви како тебе.....
Ok,fala za se...I prestani da ni precis na temata...Denes imame vazen natprevar i mislam deka najpametno e da diskutirame za nego...Pozz.:helou:

Вечер мислам оти пупо и лато ке изиграат мн добро мислам дека имаат посебна мотивација тие 2 . нооо тука сеее тасовски,даре грне... имам претчувство дека ке победиме 5 разлика

Што мислите ќе победиме ли?:) Незнам како ќе изигра Тасовски у него сумњам најмногу, да не ја заебе он работата..

ke pobedime sekak , site ke dadat se od sebe a taso ke bide najdobriot igrac na natprevarot osekam:D:D

Фени-Струмица 41:49 ајде одеме на победа!!!:yea::yea::yea::k*r:

Трета четвртина 29:15 Крстовски играше цело време цццццц,дека бе Крстовски ќе игра со Фени абе каков тренер е тај да го пуште Крстовски па и за тројки маа тама ццццц:tapp::Nervoza:

Toa,e toa izgubivme-izgubivme...Najvazno e da nema razocaruvanja,iako site sme svedovci imavme igra imamve rezultat...Zadovolen sum od Kadija...:smir: Ednostavo Gocevski ne resi so 7-8 poeni po red,i tamu zastanavme no nema veza...Sega Miodrag,tocno znae koj e Feni Industri,ne se sekirajte ke bideme sampioni:helou:

уф!! Конечно ве добивме коа шо треба!!! добра утакмица, никој не ви е крив сеа шо изгубивте!! Да не чујам да се жале некој!!! Мораме уште малку да а подигниме формата, сеа иаме пауза и сеа е моментот за тоа. По тоа шо го видов денеска, мислам дека нема да го мините Амак СП, ама ќе видиме колку сум бил у право

уф!! Конечно ве добивме коа шо треба!!! добра утакмица, никој не ви е крив сеа шо изгубивте!! Да не чујам да се жале некој!!! Мораме уште малку да а подигниме формата, сеа иаме пауза и сеа е моментот за тоа. По тоа шо го видов денеска, мислам дека нема да го мините Амак СП, ама ќе видиме колку сум бил у право
Nie,nema da go mineme Amak?Mnogu si greska..:helou:

Абе победивте и сеа? среката беше на ваша страна како што видовте и самите не не сакаше топката едноставно излеваше од кошот , но што е тука тука е има плејофф и ке видиме.поЗз!

можам да потпишам со 2те раце оти си нај глупиот на форумот...тфа е фан клуб кошарка а не фудбал:uvo:

Добро ти си уште поглуп кога не гледаш кој го цитирам и зошто:pos2:.
Другарчето што кажа дека Струмица ке тепа со 5 разлика, само затоа што имал претчуство (гледа во иднината), па јас го прашав како ке испадне Манчестер - Арсенал (си реков чим гледа во иднината може ке ми ја погоди и да се обложам за големи пари:pos2::pos2::pos2:), а ти со твојот ум го свана сосем спротивното:pos2:

Добро ти си уште поглуп кога не гледаш кој го цитирам и зошто:pos2:.
Другарчето што кажа дека Струмица ке тепа со 5 разлика, само затоа што имал претчство (гледа во иднината), па јас го прашав како ке испадне Манчестер - Арсенал (си реков чим гледа во иснината може ке ми ја погоди и да се обложам за големи пари:pos2::pos2::pos2:), а ти со твојот ум го свана сосем спротивното:pos2:
Abe,ajde nema potreba za gluposti sega...Ne mozam povtorno da svatam,kako moze sekoj utakmica ednostavno da gi gazeme 1-2 cetvrtina...I vtoro poluvreme da pagame,ne mi e jasno.:nenene: No nema veza,Cestito pobeda Kavadarci...No veruvajte ke dojdat i nasite 5 minuti.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom