Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Струмица да ја повтори играта од некни со МЗТ незнам..нека се споот и фени и фершпед пак ке изгубат...ама и така сме добри. прееска гледав интервју со д.соколов кој вели дека влегуваат со сите сили за освојување на купот и со голем оптимизам.:vozbud:Позз одам на КАРНЕВАААЛЛЛ!

ne sum siguren za strumica!Jas mislam pelister e favorit ke igra kako da e doma!!

ej greska svana nogu.daleku otidi.lafam za polufinale...so strumica

Ок ок знам. Го сванав "ото" дека Пелистер бил фаворит да го осве купот, а ти рече дека Кавадаречката публика е за Пелистер. Вие сте збореле за евентуално полуфинале Пелистер-Струмица,а јас ве сванав општо за цел куп:smir:

Ти,ако не си тој никот што му беше Тито,јас СТОЛЕ да не се викам:pos2: .

Сигурно е Друже тито :pos2: и по понашање се познава. Абе струмичани не кажате како карневалот а:smir:

Сигурно е Друже тито :pos2: и по понашање се познава. Абе струмичани не кажате како карневалот а:smir:

Офтопик.

Карневалот лудило братче, треба да си тука за да го почуствуваш. Низ улиците не се минува од луѓе. Едноставно треба да си тука за да го почуствуваш тоа вистинското.

Иначе негативно ми остана само тоа што многу Албанци имаше, и имаше тепачки многу со грциштата ....

Офтопик.

Карневалот лудило братче, треба да си тука за да го почуствуваш. Низ улиците не се минува од луѓе. Едноставно треба да си тука за да го почуствуваш тоа вистинското.

Иначе негативно ми остана само тоа што многу Албанци имаше, и имаше тепачки многу со грциштата ....

Абе Албанци, грци се нека иди у пизду матер, тоа е нешто што најмногу го мразам.. племе нивно... Туку ајде да не бегаме од темата.

Ептен офтопик:
Бидејќи има некои јузери кои не мрднале подалеку од Кошарка, еве им линк од темата за карневалот.
Не е ова мирц, МСН, Скајп или незнам што.
Форум е!

napred stumica aj vo momentot imame najdobar tim vo makedonija ajde mozeme da go osvoime kupot :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom