Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Нека заклучат,дали тапаните се обични...:toe:

А на вас уште не ви дојди умот? Како може тапаните да се електрични? На што ке ги приклучиме ни тие електрични тапани? За тоа ни треба миксета(појачало), звучници. Кај видите вие такви работи.

viktoranius jas ti rekov u kavadarci pazite se i 7 avtobusi da idite kaa so napisa edna budala pa ce placite na krajot

И сепак после одземениот транспарент, вие имате лице да пуштате вакви работи.

Како што викате вие ЧЕ СЕ УБИЈАМ !:pos2::pos2:

ОВА ЛИ Е НАДВИКУВАЊЕ ?:pos2:

Како може да е надвикување, кога не вика никој? Ова беа неколку моменти што ги запамтите добро. А со пеење ке постирам вечер или утре....

Ајде доволно е карењне...Сега кажете сто мислите за утакмицата со Мзт:smir: ...Јас мислам дека ке победиме:vozbud: :vozbud: ...

za utakmicata so mzt sansite se 60:40 za vas,ama u sabota e i moze igracite da bidat zamoreni za kupot

ma ne saka da me banirat neli go gledas? on saka da me izbanirat i sea sigurno go vika strumiks. pa neka go vikne,neka me banira ako saka

pa uste koga panajotis bese na klupata se znaese deka ce izgubime. sea za kupot ce viknime 2 lozari nad loza so ce go pcuat panajotis,2 pozadi na strumica klupata da gi pcuat igracite i na krajot kako slag na tortata iame eden dogovor so obezbeduvanjeto za kupot taka da poarno da ne idite

леле леле мале колку сте организирани ... дури и договори правете со обезбедување ... леле леле ... :kesa::kesa::kesa:

Сигурно уште не можете да се освестите од чера за Транспарентот... :pos2::pos2::pos2:

da tebe te znam nogu fino dete si

леле леле мале колку сте организирани ... дури и договори правете со обезбедување ... леле леле ... :kesa::kesa::kesa:

Сигурно уште не можете да се освестите од чера за Транспарентот... :pos2::pos2::pos2:

Абе ајде тоа наместена работа, вчера лафеме и ајде доста кажав се што мислев за тоа. Да те потсетам за потписот што си го ставил: Ние имаме ајле Транспаренти, па така да имаме и сега моментално. А не како ти што викаш дека немаме...

Ама ако не ни направете ништо да знаете дека ЦЕЛ ФОРУМ КЕ ВИ Се смее и ке ве знаат како П...И ----> Пошто многу се фалете со убијства со незнам шо ... абе ... нема да играме само во кавадарци ке дојде ред и во Струмица ке се игра... знаеш како се вели ... како си постељал така ке си легнеш па гледајте си сега ... како ке не пречекате така ке ве пречекаме ...

А за мечот со МЗТ ... денеска правеф муабет со помошниот тренер на Струмица (Драго) и ми рече два збора ...(СИГУРНА ПОБЕДА) ... тоа е тоа а ми вели за тепачки да не сме се секирале бидејки Лозарите биле кукавици ( :kesa::kesa:) :pos2::pos2::pos2:

da tebe te znam nogu fino dete si
Абе преку глава ми е од глупости,наместо сите да правиме муабет,вие тука се провоцирате,се карете,се заканувате...Незнам сто добивате со тоа...:toe:
П.С Маркус,остај го не го банирај,мала грешка беше...:wink: :wink: :wink:

Христов ке има ли афтобуси за СК ? ? ?

Христов ке има ли афтобуси за СК ? ? ?
Извини,13 години сум и не сум поврзен со тоа,ама јас ке одам да ја гледам утакмицата дали со играчите дали со едно другарче од Скопје,незнам ама ке одам:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom