Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Така ми рекоа,утакмицата во сабота во 19:00,мислам дека не сум грешка...:toe:

Да да во среда ке нема утакмици, има мала пауза и на 8 и 9 март ке се играат утакмиците и потоа следува купот од 12...

Оти бе сега не зборете глуопсти ја Јоцо,ах знам сите се каете за тоа сто зборевте..:toe:

Купот е посебно натпреварување од првенството се играат три (макимум)натревари за неколку денови...ќе има и поголеми изненадувања од ова што го очекувате како финале..
Струмица-Фени..не е загарнитрано финале..
ubavo zboris,moze da iznenadat amak i mzt i na krajot tie da igraat finale zosto sepak e 1 utakmica i mozni se iznenaduvanja

Незнам како мозе така,тие играат во среда и тоа со Карпош а ние во сабота против Мзт во сабота е 8 март,а на 12 почнува купот...Тие ке имаат многу повеке одмор,а и многу полесен противник,сварно не ми е јасо што се случува со КФМ:toe:

Незнам како мозе така,тие играат во среда и тоа со Карпош а ние во сабота против Мзт во сабота е 8 март,а на 12 почнува купот...Тие ке имаат многу повеке одмор,а и многу полесен противник,сварно не ми е јасо што се случува со КФМ:toe:
kfm i ffm se najgolem sram vo makedonija,odnosno site sportski federacii se za nikade i nema nikakvi uslovi za trening na reprezentativcite

pa ako ne si zabelezal ne se slusavte kaj nas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom