Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
hristov,najmalku sakam da se karam so tebe,viktoranius,radical,aerodromka,joe,nasite i sindikat poradi toa te molam ne mi praj nepotrebni provokacii. te molam

hristov,najmalku sakam da se karam so tebe,viktoranius,radical,aerodromka,joe,nasite i sindikat poradi toa te molam ne mi praj nepotrebni provokacii. te molam
Ајде кажи ми што беше провокацијата?:nesvest: ...Ама едноставно,нема потреба за такви постови,и те молам избриши го тој пост.:smir:

еј ај да се вратиме на темата до сеа оф топик беше ... (претерафме малку) туку кажете ми кој е сигурен за победа против МЗТ???

jas sum 60% oti ponekoas mzt igraat fantasticno,nekoas se za nikade taka da moze da bide zeznato i so family

Абе реков јас Мзт до крајот на сезоната нема да не победи уште еднаш...Ке видите:smir: ..Ке победиме 100%.

да да точно но сега мислам дека нашите се во многу голема форма и плус тоа се врати Пупович што е голема предност за нас ... сега сне ви серија од неколку победи ... 4 или 3

да да точно но сега мислам дека нашите се во многу голема форма и плус тоа се врати Пупович што е голема предност за нас ... сега сне ви серија од неколку победи ... 4 или 3
Во серија сме од 4 победи ако не се лажам Соколи-Вардар-Пелистер-Фени..Сега ке ги победиме и Мзт па потоа и ке го освоиме купот:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Абе Фершпед??? или 4 е или 5 ... Ако ке стигнеме до низа од 10 победи ...

Во серија сме од 4 победи ако не се лажам Соколи-Вардар-Пелистер-Фени..Сега ке ги победиме и Мзт па потоа и ке го освоиме купот:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Имам, ама од поодамна гледано едно такво фантастично филмче, па така да не се сеќавам најдобро на крајот:smir:

Имам, ама од поодамна гледано едно таково фантастично филмче, па така да не се сеќавам најдобро на крајот:smir:
Јас па најубаво се секавам на крајот,еден кошаркарски филм е,и се игра куп и екипата сто била лани шампион го освоила купот,на тоа се секавам најдобро:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Имам, ама од поодамна гледано едно таково фантастично филмче, па така да не се сеќавам најдобро на крајот:smir:

Подобра продукција, од вашата издавачка куќа не постои на светот.:smir:

Свати го ова како комплимент.

Епа така завршува со освојување на КУПОТ ... јас ке те потсетам ... :smir:

5pobedi po red XRISTOV go zaboravi fersped

Добро де,ги заборавив пациентите:vozbud: ...Абе ке врзиме многу победи по ред ке видите,не мозе Мзт да игра против нас,такви клубови како Струмица мозат да се победат 2 пати повеке не:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom