Нека заклучат,дали тапаните се обични...![]()
А на вас уште не ви дојди умот? Како може тапаните да се електрични? На што ке ги приклучиме ни тие електрични тапани? За тоа ни треба миксета(појачало), звучници. Кај видите вие такви работи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека заклучат,дали тапаните се обични...![]()
viktoranius jas ti rekov u kavadarci pazite se i 7 avtobusi da idite kaa so napisa edna budala pa ce placite na krajot
И сепак после одземениот транспарент, вие имате лице да пуштате вакви работи.
Како што викате вие ЧЕ СЕ УБИЈАМ !:pos2::pos2:
ОВА ЛИ Е НАДВИКУВАЊЕ ?:pos2:
Не се секирај,ти.:smir:za utakmicata so mzt sansite se 60:40 za vas,ama u sabota e i moze igracite da bidat zamoreni za kupot
pa uste koga panajotis bese na klupata se znaese deka ce izgubime. sea za kupot ce viknime 2 lozari nad loza so ce go pcuat panajotis,2 pozadi na strumica klupata da gi pcuat igracite i na krajot kako slag na tortata iame eden dogovor so obezbeduvanjeto za kupot taka da poarno da ne idite
леле леле мале колку сте организирани ... дури и договори правете со обезбедување ... леле леле ... :kesa::kesa::kesa:
Сигурно уште не можете да се освестите од чера за Транспарентот... :pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2:Абе преку глава ми е од глупости,наместо сите да правиме муабет,вие тука се провоцирате,се карете,се заканувате...Незнам сто добивате со тоа...da tebe te znam nogu fino dete si
Извини,13 години сум и не сум поврзен со тоа,ама јас ке одам да ја гледам утакмицата дали со играчите дали со едно другарче од Скопје,незнам ама ке одам:smir:Христов ке има ли афтобуси за СК ? ? ?