Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум од СР и ич не ми е мило да се рападне струмица!!!а информацијата ми е 100% точна т.е тужбата во рака ја држев и затоа доста со твоите (со тапија) постови

Aj da se kladime oti takva tuzba so KK STRUMICA go tuze na AGROEFODIA ti ne si drzal u racete?

Јас сум од СР и ич не ми е мило да се рападне струмица!!!а информацијата ми е 100% точна т.е тужбата во рака ја држев и затоа доста со твоите (со тапија) постови

Такво нешто сигурно не си држел во рацете...Што си држел - којзнае!

Aj da se kladime oti takva tuzba so KK STRUMICA go tuze na AGROEFODIA ti ne si drzal u racete?

Држал е тоалет хартија хехе се заебавам...

Него кој играч е на проба во Струмица? Знам некој пишува, ама загубих се низ темата неможам да најдам посто:pos2:

Еј абе тоа изгледа стварно е ново засилување, сега пред саат време го видов заедно со Пуповиќ, дојдоа во плејстешанот кај кино Балкан, земаа некој игри и отидоа. двајцата беа со палтињата од кк Струмица.

Почивај во мир ТОМЕ ..

Беше мегу првите што ги основаа Ајдуци , цел живот го посвети на Ајдуци , кога беа најтешките моменти ти даваше сила на нас помладите да не се одкажуваме , туку да ја продолжиме таа навивачка традиција што сте ја почнале вие пред 20 години , ... и токму на 20 години од постоењето на Ајдуци ти не напушти ,

Последен пат те видов во штабот , пред натпреварот КК СТРУМИЦА - КК ЛОКОМОТИВ кога ни кажа да ја продолжиме таа традиција , и да ги воведиме ајдуци во подобри времиња .

Уште еднаш почивај во мир , Ајдуци секогаш ке се секаваат на тебе ...

kalapocpj5.jpg
cel
zivot ke se sekavam na tebe....bese interesno da se sedi so tebe na masa...:(

Напишано од SoulflY

Во раката си држел (ако си држел) тужба што нема веза со К.К.Струмица, туку со едно физичко лице и Агроефодија...да не пишувам работи кои не се за на форум..во иднина не тропај глупости и не го ставј тимот во уста за џабе..ако сакаш да ти се бројат постовите мрш на чек дис аут...не ми се верува дека секој ден некои овде пишуваат глупости и шпекулации на туѓа штета....

Во раката си држел (ако си држел) тужба што нема веза со К.К.Струмица, туку со едно физичко лице и Агроефодија...да не пишувам работи кои не се за на форум..во иднина не тропај глупости и не го ставј тимот во уста за џабе..ако сакаш да ти се бројат постовите мрш на чек дис аут...не ми се верува дека секој ден некои овде пишуваат глупости и шпекулации на туѓа штета....

е добро е бе сине!!!јас кажав само тава со го видев мислам оти беше тава со го постирав!!! а детално не го прошитав занм дека се работеше за некој фактури кој агроефодија не ги исплатил или слично!!!мрш?серко за тоа неможеш повеке од мене да знаеш затоа Stfu

е добро е бе сине!!!јас кажав само тава со го видев мислам оти беше тава со го постирав!!! а детално не го прошитав занм дека се работеше за некој фактури кој агроефодија не ги исплатил или слично!!!мрш?серко за тоа неможеш повеке од мене да знаеш затоа Stfu
Сине друг пат прочитај подетално....чисто да не се срамуваш на форумо...
Иначе, настрана од тоа..утре треба да дојде нов играч на позиција 5 на проба..од БиХ..оти овој србинот не задоволува....

jas znam deka tuzbata e za agroefodija od strna na toj lani sto vi bil blagajnik vo klubot kako demek mu dolzele 20000€ , a deka se tuzat kk strumica i frirmata mislam deka si greska

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom