Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Цената на играчите ја дигна Фени се расфрлаа пари а другите тимови мораа да пратат затоа што се квалитетно што беше ке отидеше во Фени.Оваа година пазарот на кошаркари беше лицитација кој повеке ке даде.
А за Дарко 2500 се таман за неговите квалитети.А не заборавајте во Западна Европа обичен работник зема 2500 илјади евра.
Сепак кога ке размислам платите на играчите и не се многу лошо е што тие што инвестират немат никаков поврат треба да се направи некој закон за тие што спонзорират да имат некакви бенефиции.

Neznam kolku e tocna ovaa informacija za Darko Sokolov deka zima 2500 evra a da ne znae nekoj kolku zimase vo ukraina dali mu e namlen prihodot ili zgolemen pls odgovorete koj znae..:salut:

Па читајте внимателно реков колку му била и колку зима Дарко моментално..да не сакате да ви нацртам....

Па читајте внимателно реков колку му била и колку зима Дарко моментално..да не сакате да ви нацртам....

Jas ubavo citam kolku sto gledam pise obicen rabotnik a Darko igraese kosarka vo Ukraina i prasav kolku mu iznosuvala platata tamu???

Pa od kaj da znae on kolko Darko dobival vo Ukraina,a jas milam deka platata mu e pogolema ovde otkolku sto mu bila tamu.No mozebi ima i drugi pricini mozebi saka da bide ovde vo Makedonija,a slusnav deka mnogu malku igral tamu nemal Minutaza.

Точно дека е и повеќе од солиден, ама во никој случај не вреди 2500 евра
Предходните пет месеци вредеше 3.500 така да...
Инаку никој не вреди колку што добива..ама некои луди глави ја напумпаа цената на играчите во Мак.баскетот..а дали има квалитет...?!Сами оценте.....
"Лозар" што од ова не ти е јасно...?!

Е добро де праша и за овде..а за Украина..ќе мора него да го прашаш..ама сигурно не е којзнае колкава сума(можеби на хартија)..

Јас имам слушнато дека земал 5000 таму плакат многу повеке од овде еве Чековски е во 3-4 тим таму сигурно зема 10 000 евра таму а како што знам Лукоил не сакаше да си оди Чековски

Предходните пет месеци вредеше 3.500 така да...
Инаку никој не вреди колку што добива..ама некои луди глави ја напумпаа цената на играчите во Мак.баскетот..а дали има квалитет...?!Сами оценте.....

Сакаш да ми кажеш дека земал 3500 евра првите пет месеци? Значи јас грешно сум разбрал за 2500, он сега ке зема 2500? Не ме заебавајте, како може толку да бидат надувани цениве мене не ми е јасно. Не е ни чудо што прави Струмица рез на платите. Ова со плативе не е на арно да знаете...ке има голем пад на кошарката бидете сигурни, вака беше во 2001 и следната сезона веќе играа за кило семки играчите што останаа и подобрите играчи се раштркаа по косовските лиги.

Сакаш да ми кажеш дека земал 3500 евра првите пет месеци? Значи јас грешно сум разбрал за 2500, он сега ке зема 2500? Не ме заебавајте, како може толку да бидат надувани цениве мене не ми е јасно. Не е ни чудо што прави Струмица рез на платите. Ова со плативе не е на арно да знаете...ке има голем пад на кошарката бидете сигурни, вака беше во 2001 и следната сезона веќе играа за кило семки играчите што останаа и подобрите играчи се раштркаа по косовските лиги.
]

Tuka se slagam sotebe ete go primerot so Pero Blazevski Enes Hadzibulic pa mislam deka i Muhamed Taci bese tamu ..

abe aj saa sto si ima veza kolku zemal..i kolku zema sega...vazno pak si ostana vo sr....ako mu davaa negde poveke pari ke odese...ama kak nema nikoj ostanuva sr....i daj kazejte nekoo novost za strumica...pozz

Stvarno daj kazejte nekon novi informacii, a preodniot rok od 7 do 11 januari ke bil, eee koj ke ceka do togajska da vidame so ke se izdesava :raz::poss:

Тогаш со која цел го пишуваш постот?

Сфатете за што служи форумот... за дискусии!

Не за фалење кој каде и што слушнал. ''Слушнав ама не кажувам?'' :S
Не за чаршиски муабети.
Не за вреѓање на национална основа.
Всушност, не за вреѓање на било каква основа.

Две илјади и кусур постови напишавте, колку од нив спаѓаат во горенаведените?
Размислете убаво, видете на што почна да личи подфорумот, освен сељак, провинцијалец, ние сме најаки, маме ти**** друго не видов.
Постирајте квалитетно, постирајте на точно место, постирајте разумно.

Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom