Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
da dojdat i uste city park boys e duri togas davitkov nema da znae so da pravi nema da bide kako lanskata posledna utakmica u sezona ili finalnite ama da se vidi kako komuniciraat grneto i davitkov posle ona lani ke bide interesno [poveke na klupa otkolku nateren]

da dojdat i uste city park boys e duri togas davitkov nema da znae so da pravi nema da bide kako lanskata posledna utakmica u sezona ili finalnite ama da se vidi kako komuniciraat grneto i davitkov posle ona lani ke bide interesno [poveke na klupa otkolku nateren]

ааа тешко да дојдат,у парк не идеме па у струмица...:pos2:

ima ja otrpnato na sekavo smeenje 15 godini drugi se smeat dodeka jas placam taka ne mi e nesto novo :toe:

Ok ok ne sakav nisto loso da kazam imam po4it sprema mzt i F.A no vie navivacite ste najmalku krivi sto mzt ne moze (ne saka) da napravi konkurenten tim za titulata. pozz
A u vrska so Strumica ke ni trgne koga ke bide najpotrebno :) pozz

никој и не помислува на друго
сепак најслатки победи се против фершпед

КК СТРУМИЦА ШАМПИОН 2006/07

Da se nadevame deka i po ovie dva poraza Strumica ke pobedi..Ke bide interesno .Vo Sport Joco izjavil Odime na dvete tituli ;) da se nadevame deka ke bide taka.Jas sepak veruvam vo Joco i mislam deka ke gi pobedime Fersped.(A ako izgubime mislam deka ke se sluci nesto sto nikoj ne go posakuva barem od Strumica)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom