- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
NAJOFICIJALNO, nov trener na Strumica e Jordanco Davitkov.Pregi odrza i trening.
Ете да не кажете дека само од членови од Струмица пишуваат глупости...gotovi ste, tone strumica !!!
Знам и јас преги го видов Давитков одржувал некоја тренинг сесија, незнам што.NAJOFICIJALNO, nov trener na Strumica e Jordanco Davitkov.Pregi odrza i trening.
Трампа Грне со Јане или не го давате Јанеpreeska pravev muabet so grne 99% ke si odi posto se na noz so majmunot ne sakal da igra vo ekipa kade sto e joco majmune trener
taka trebase koga todorov i arsik bea treneri , a sega posto maki ne go dava jane , a grne saka da si ide .....................Трампа Грне со Јане или не го давате Јане
Ај се кладиме дек Струмица Ке биде Шампион
Mожеме јас и ти. Ама ке дојдеш, ке одиме ке завериме на нотар, ке се кладиме на нешто пообемно, може така?Ај се кладиме дек Струмица Ке биде Шампион
Што е тоа марфи ?ај И тава да не е нешто од марфи, а? се заебавам :basket:
Koj rece deka sme pesimisti ??? i koj rece deka nema da navivame za klubot. Uveren sum deka ke ja nadmineme ovaaa kriza i deka ke se sredat rabotite a i nisto strasno 2 porazi po red golemata rabota. Junacite na maka se poznavaaat :smir: :smir: :smir: :helou:абе стварно сам разочаран од навивачето на Струмица
абе човеци пред МЗТ и Работнички Сме на табелата на 2 Место сме
шо сите толку песимисти
ако навивате за Клубот навивајте со срце и кога победува и кога губи
кога победува ги подржувамер и славиме
кога губиме мораме пак да ги подржаме за да ја надминат кризата
позади секој добар тим има порази
затоа Доколку давитков не напраи ништо ке летне
ако му е важен џебот сигурен сум дека ке напраи и нешто повеке
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: morav izviniKoj rece deka sme pesimisti ??? i koj rece deka nema da navivame za klubot. Uveren sum deka ke ja nadmineme ovaaa kriza i deka ke se sredat rabotite a i nisto strasno 2 porazi po red golemata rabota. Junacite na maka se poznavaaat :smir: :smir: :smir: :helou: