- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
NAJOFICIJALNO, nov trener na Strumica e Jordanco Davitkov.Pregi odrza i trening.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете да не кажете дека само од членови од Струмица пишуваат глупости...gotovi ste, tone strumica !!!
NAJOFICIJALNO, nov trener na Strumica e Jordanco Davitkov.Pregi odrza i trening.
Трампа Грне со Јане или не го давате Јанеpreeska pravev muabet so grne 99% ke si odi posto se na noz so majmunot ne sakal da igra vo ekipa kade sto e joco majmune trener
taka trebase koga todorov i arsik bea treneri , a sega posto maki ne go dava jane , a grne saka da si ide .....................Трампа Грне со Јане или не го давате Јане
Ај се кладиме дек Струмица Ке биде Шампион
Ај се кладиме дек Струмица Ке биде Шампион
ајИ тава да не е нешто од марфи, а? се заебавам :basket:
абе стварно сам разочаран од навивачето на Струмица
абе човеци пред МЗТ и Работнички Сме на табелата на 2 Место сме
шо сите толку песимисти
ако навивате за Клубот навивајте со срце и кога победува и кога губи
кога победува ги подржувамер и славиме
кога губиме мораме пак да ги подржаме за да ја надминат кризата
позади секој добар тим има порази
затоа Доколку давитков не напраи ништо ке летне
ако му е важен џебот сигурен сум дека ке напраи и нешто повеке
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: morav izviniKoj rece deka sme pesimisti ??? i koj rece deka nema da navivame za klubot. Uveren sum deka ke ja nadmineme ovaaa kriza i deka ke se sredat rabotite a i nisto strasno 2 porazi po red golemata rabota. Junacite na maka se poznavaaat :smir: :smir: :smir: :helou: