Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Уше еднач браво за Стрмица и да одиграме вака добро и против русите.. .

Кој може ако сака може да гледа реприза во 2 на А1 да видиме како е изгледало на ТВ:)
Не сум сигурен ама мислам дека ќе ја деваат у 4 (16:00) на А1. Не ме држете за збор ама мислам дека така пишуваше. Напред Струмица. Руси пазете се.

Не сум сигурен ама мислам дека ќе ја деваат у 4 (16:00) на А1. Не ме држете за збор ама мислам дека така пишуваше. Напред Струмица. Руси пазете се.
Eeeeee deka vide u 16,00 repriza??? ima vesti na A1 pa POKEMON posle ke davat nema valjda POKEMON da ne go davat :):tv:... nema da davat jas mislam ...

Ај некој „стар’’ Ајдук нека ми одговори:Дали сеуште се продаваат маички со логото на Ајдуците...и дека можат да се најдат-однапред фала.БРАВО ЗА СТРУМИЦА...само напред

Ај некој „стар’’ Ајдук нека ми одговори:Дали сеуште се продаваат маички со логото на Ајдуците...и дека можат да се најдат-однапред фала.БРАВО ЗА СТРУМИЦА...само напред

Оди во штабот на Ајдуците:222:

Има во штабот и мајци и блузи.

До сите ајдуци....уште 2 часа до почетокот на натпреварот против Маврово па ајде сите пред штабот кој сака.
Утакмицата е во 19-00 часот.
Ајдуци ЗАКОН !

"Десетка" за "ајдуците"

Добија пофалби од сите играчи за она што го покажаа на овој дуел. "Ајдуците" заслужија чиста десетка за она што го направија за време на овој дуел.

Ниту едно парче хартија, а камоли нешто друго не падна на паркетот во салата "Парк" за време сите 40 минути од натпреварот.

Прославата на победата навивачите на нашиот шампион ја одбележаа со палење на десетина факели во зелено-бела боја, онаа струмичката, победничката.

Домаќинот заслужи висока оценка за организацијата, посебно во делот на безбедноста за која освен полицијата се грижеше и приватното обезбедување "Бастион" од Струмица

Натпреварот со Маврово 3апочна во 21 Часот Маврово дојде со 6 играчи ре3ултатот на полувремето беше 55-25(26) не3нам точно

We are the best. Абе тренерот на Струмица ако ја сфати тактиката на Русите кје ги лапнеме и нив :)

lelee....abe koj i dozvoluva na ovie(Mavrovo)...da igrat u prva liga..docnat 2 30 min...so 6 igraci .doagaat....go gledav prvoto poluveme...ama ne gledav kosarka...gledav cirkus..:D...abe nie od mala da se soberime..ke im parirame na Mavrovo:D!!!:pos2::pos2:

lelee....abe koj i dozvoluva na ovie(Mavrovo)...da igrat u prva liga..docnat 2 30 min...so 6 igraci .doagaat....go gledav prvoto poluveme...ama ne gledav kosarka...gledav cirkus..:D...abe nie od mala da se soberime..ke im parirame na Mavrovo:D!!!:pos2::pos2:

vo 2liga ima podobri ekipi od mavrovo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom