aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
taka e ke bide ke vidis!!!!postoke ja pustat na pelister zaradi publikaСтрумикс напиша:Најверојатно така и ќе биде...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
taka e ke bide ke vidis!!!!postoke ja pustat na pelister zaradi publikaСтрумикс напиша:Најверојатно така и ќе биде...
Срамота!Од страна на федерацијата ама и на Струмица..убаво што е казнета Струмица..ама не е убаво што со 123 000 денари се казнети...ама тоа е ако беше казната без публика еден натпревар и уште парична казна..рачунај..значи ке беше подобро така..ама тие што се на чело на клубот знаат дека не играчите им треба потдршка од трибините на секој меч..така да сами си ја направија таква казната односно 123 000 денари:nesum:mite84 напиша:Каква федерација имаме си го полни буџетот од Струмица сме морале да платиме дополнителни 123 000 денари за тренерот не бил стручен тоа Давитков и другите како да се стручни сите NBA тренери
Мејби ор мејби нот:wink:..Како што тргнал Работнички го згази Вардар дома тепаше во Кале..црно им се пишува на Струмица..јас сакам да тепа Струмица(веќе кога го нема Мзт)ама ке биде тешко Работнички е во невиден налет решени се да ја земат титулата па ке видиме:helou:MkUnited напиша:strumica sega sigurno ke go osvojat plej-ofot ja naucija lekcijata od Kupot![]()
![]()
Да додадам to e toSANCTIMONIOUS напиша:Струмица вечерва во 19 часот играат со Пела Роса, овај.. Пелистер!
Се надевам ќе успееме да победиме и да идеме во ФИНАЛЕЕЕЕЕЕ!
Не лажи бе неоти отиде кантер пуцашеMeToNo1[MkD] напиша:Лет с Го .. ајде јас излегувам одам да гледам .. После ке пишаме тука .... СТРИМИЦА ЧЕМПИОН