Vetrence
...believe in yourself! :)
зашо не и удрите клуч на темава? се дискутира за непостоечки тим
Ти немаш ли попаметна работа отколку да солаш памет... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
По што е логично да навивам за Вардар во кошарка? Ти кажав јас живеам во Аеродром (има жители колку што има и Струмица) и во таа најголема населба во Скопје има само кошаркарски тим. Само сето ова што го зборуваш ме наведува на тоа што го кажав дека не сум како тебе да навивам за било кој тим што ќе никне од Струмица или Кавадарци (од кај и да си, пошо гледам сите градови од цела Македонија ги претставуваш). Поло Трејд, Неметали, Струмица Табак, Фени, Орка, Тиквеш...
Албанскиот МЈ Тачи лани ви го извади курот во сред Струмица и ви даде тројка во последна секунда. Да не почнуваме какви играчи играле кај вас да не паѓаме сите од смеење.
Што ако се трудите да правите успех, кога останувате во домашни рамки. Кај сте во Европа, кај сте на навивачки план, сега ќе ве видам кога ќе губите од сите со 100 разлика колку ќе ве има во сала.
Тимови кој ќе учествуваат во сезоната 2008/2009 - Фени, МЗТ, Работнички, Амак, Вардар, Торус, ПОП Спорт, Соколи.
(Струмица ја гледаш негде?)
За разлика од вас, кој може да ве вброиме како едни од најглавните конкуренти за шапионската титула. :pos2: А бе гледај си го твојот клуб во каква состојба е, не го гледај нашиот. Повеќето од вас повеќе се секираат дека МЗТ нема конкурентен состав и пукате од радост, одколку што Струмица не постои. Само го разбирам комплексот према Скопје.
Грешка си. Супер беше додека не бевте вие. Вие се појавивте пред 2 години, ние сме на кошаркарската сцена од осамостојувањето.
ДОЈДЕ ВИДЕ ИСЧЕЗНА :smir::baeh:
toa i ce go pametite od lani toa i vi e trofej k...t od taci fa neznam dal go bakna trofejot znaci stvarno ne mi se veruva so sto se gordeete ovie ve ebea so 50 razlika doma a ti se gordees sto albanskiot mj go izvadil BRAVOАлбанскиот МЈ Тачи лани ви го извади курот
nemozam da veruvam deka nekoi ograniceni luge samo za da go srusat ona sto zaev go stvori unistuvaat i ja mesaat politikata vo sportot za ova treba da se informira fiba posto stanuva ocigledno deka im se zabranuva na nekoi firmi da investiraat vo klubot od politicki pricini, treba da se znae deka na politikata nemu e mesto vo sportot
Брат нели гледаш колку е забеган само.. он мисле оти ти си за Струмица не ти гледа оти јузеро ти е "ФЕНИ">Албанскиот МЈ Тачи лани ви го извади курот во сред Струмица и ви даде тројка во последна секунда. Ни лечи комплекси тука нацело е побркан веќе мисли дека Фени е од Струмица :pos2::pos2::pos2::pos2:toa i ce go pametite od lani toa i vi e trofej k...t od taci fa neznam dal go bakna trofejot znaci stvarno ne mi se veruva so sto se gordeete ovie ve ebea so 50 razlika doma a ti se gordees sto albanskiot mj go izvadil BRAVO