V
Viktoranius
Гостин
Ne sum slusnal za toa...aj marcus mos ke ni kaze posigurno![]()
Да да ке играат со некоја екипа од Србија точно е само не знам
која екипа и во колку часот ке се одигра..:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne sum slusnal za toa...aj marcus mos ke ni kaze posigurno![]()
Sega vidov na sajtot na ajduci...
КК"Струмица" Струмица - КК "Здравје" Лесковац
Почеток 18.30 часот
Супер беше утакмицата победа на Струмица 96:92
Прво утакмицата заврши нерешено 77-77 а после по продолженијата Струмица дојде до водство од 6 поени ...и тиа погодија за 2 и останаа на 4 разлика и така завршија
Марковик во почетокот не играше баш добро ама при крајот се покажа во подобро светло..
Ангелакис само не е баш тоа што се очекува од него ама се гледе оти има потенцијал така де ке го биде..:salut:
Атмосферата не беше баш на највисоко ниво како што знае да биде ама добра беше при крајот на натпреварот имаше околу 2000 публика
и то е то
Сега се очекува друга пријателска утакмица со Машинац од Србија за 1 недела мислам
Да играме со Здравје од Лесковац,ама веќе знаете, тоа што не е напишано дека влезот е слободен.
Ќе биде испорбан еден играч на таа средба. Марковиќ од Србија центар кој пред два дена се приклучи на екипата. Добар е во одбрана ама не е баш во нападот па не се знае неговата судбина.
Ova ne ti e bilo od prva raka marcusna prijatelska se plakase po 50 den.
![]()
![]()
нема шанси 2 000, според мене некаде од 750 до 1 000Супер беше утакмицата победа на Струмица 96:92
Прво утакмицата заврши нерешено 77-77 а после по продолженијата Струмица дојде до водство од 6 поени ...и тиа погодија за 2 и останаа на 4 разлика и така завршија
Марковик во почетокот не играше баш добро ама при крајот се покажа во подобро светло..
Ангелакис само не е баш тоа што се очекува од него ама се гледе оти има потенцијал така де ке го биде..:salut:
Атмосферата не беше баш на највисоко ниво како што знае да биде ама добра беше при крајот на натпреварот имаше околу 2000 публика
и то е то
Сега се очекува друга пријателска утакмица со Машинац од Србија за 1 недела мислам
da ve prasam nesto za vas navivacite nema gratis karti?