Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Да да ке играат со некоја екипа од Србија точно е само не знам
која екипа и во колку часот ке се одигра..:helou:

Sega vidov na sajtot na ajduci...

КК"Струмица" Струмица - КК "Здравје" Лесковац

Почеток 18.30 часот

Да да ја и на мене саа ми кажаа
Струмица--Здравје Лесковац...
Одаме ајдуцииииииии

Да играме со Здравје од Лесковац,ама веќе знаете, тоа што не е напишано дека влезот е слободен.
Ќе биде испорбан еден играч на таа средба. Марковиќ од Србија центар кој пред два дена се приклучи на екипата. Добар е во одбрана ама не е баш во нападот па не се знае неговата судбина.

Драгослав Марковиќ(205цм) е еден од кандидатите за да биде во шампионскиот тим на Струмица.Марковиќ би требало да биде замената за Златко Гоцевски, кој по освојувањето на титулата одлучи да ја прифати понудата на кавадаречки Фени Индустри. А Драгослав Марковиќ минатата сезона настапуваше за Слога од Краљво.:basket::basket::basket:

Samo sto si dojdov od natprevarot , Strumica - Zdravje 96:92 , po prodolzenija...iako pobedivme slaba igra , i toa u odbrana najmnogu pod kosevite bevme nula, Tasovoski mislam deka imase nad 20 poeni i Bogoev bese tuka nekade...centar mora da se najde nekoj asalen pod itno!

Супер беше утакмицата победа на Струмица 96:92
Прво утакмицата заврши нерешено 77-77 а после по продолженијата Струмица дојде до водство од 6 поени ...и тиа погодија за 2 и останаа на 4 разлика и така завршија

Марковик во почетокот не играше баш добро ама при крајот се покажа во подобро светло..
Ангелакис само не е баш тоа што се очекува од него ама се гледе оти има потенцијал така де ке го биде..:salut:

Атмосферата не беше баш на највисоко ниво како што знае да биде ама добра беше при крајот на натпреварот имаше околу 2000 публика
и то е то
Сега се очекува друга пријателска утакмица со Машинац од Србија за 1 недела мислам

Прво утакмицата заврши нерешено 77-77 а после по продолженијата Струмица дојде до водство од 6 поени ...и тиа погодија за 2 и останаа на 4 разлика и така завршија

Марковик во почетокот не играше баш добро ама при крајот се покажа во подобро светло..
Ангелакис само не е баш тоа што се очекува од него ама се гледе оти има потенцијал така де ке го биде..:salut:

Атмосферата не беше баш на највисоко ниво како што знае да биде ама добра беше при крајот на натпреварот имаше околу 2000 публика
и то е то
Сега се очекува друга пријателска утакмица со Машинац од Србија за 1 недела мислам

Диме-то :rofl: прво полувреме беше како изгубен... али не извлеча на крајот...

Атмосферата добра беше само при крајот на 4/4 ... Само јас со уште 2-3 бевме така „загреени“ од западна трибина :basket: другите од време на време префрлаа ...
:salut:

Да играме со Здравје од Лесковац,ама веќе знаете, тоа што не е напишано дека влезот е слободен.
Ќе биде испорбан еден играч на таа средба. Марковиќ од Србија центар кој пред два дена се приклучи на екипата. Добар е во одбрана ама не е баш во нападот па не се знае неговата судбина.

Ova ne ti e bilo od prva raka marcus :) na prijatelska se plakase po 50 den. :) :tapp:

Ova ne ti e bilo od prva raka marcus :) na prijatelska se plakase po 50 den. :) :tapp:

На овој што продаваше карти , на кој му текне го пушта без карта, на кој му текне ќе му бара карта... јас бев у тие што не ми побара:pos2: Ама другиот влез беше слободен колку што можев да забележам јас...

и то е то
нема шанси 2 000, според мене некаде од 750 до 1 000
инаку слаба игра видовме 2ра и 3та четвртина, најверојатно затоа што Арсиќ немал време да се запознае убаво со играчите, и најголема грешка според мене е што не доби шанска Виктор Крстевски:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom