Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
ZDR ajduci soberite se so povece mozite za u nedela oti ce bide kraj u kavadarci :D:D

neka znaat dobro site
najjaki se lozarite

lozari istok:helou:

по јаки нема од вас можда ке има за едно 5-60 години :kesa::kesa::kesa::kesa::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

abe osti gi nema pojaki od niv

Aj малку информации наместо бош муабет..Груиќ најверојатно ќе добие отказ...џабе добива плата, а служи само како еко зона(дрво)...Сепак поради можноста да останеме со еден центар..сеуште се разгледува опцијата...иако има расположение за отказ..

Утре со Пелистер ќе биде добро.тимот е во полн состав и ќе има шамаре хахаха едно 2-30 разлика мислам оти може

celiot tim ke mu e na raspolaganje na KADIJA ke ima kotek i KADIJA za prv pat kako trener na STRUMICA ke debitira doma i ke saka visoka pobeda ke ima kotekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk poz...

Sto be preteruvame so avtobusite minatiot pat za kupot vi rekov li deka ke dojdeme 3 prepolni avtobusi pa vi dojdovme i za ovoj pat ti velam deka ima na raspolaganje 2 avtobusi bidejki tolko se ocekuva da se napolnat , a sega vie ako ne mozete da se soberete 2 avtobusi narod za da odite na nekoe gostuvanje ne znaci deka i nie ne mozeme da se soberime.

Собераа они два автобуса на почетоко на првенството как дојдее на излет со стари баби тама :pos2::pos2:

Aj малку информации наместо бош муабет..Груиќ најверојатно ќе добие отказ...џабе добива плата, а служи само како еко зона(дрво)...Сепак поради можноста да останеме со еден центар..сеуште се разгледува опцијата...иако има расположение за отказ..
Pa,za dzabe dobiva plata toa e tocno...Covekot i koga ne igrase Pupovic na teren minuvase 2,5 min...:toe: A dobiva solidna plata...Spored,mene ne vredi:nenene:

Pa,za dzabe dobiva plata toa e tocno...Covekot i koga ne igrase Pupovic na teren minuvase 2,5 min...:toe: A dobiva solidna plata...Spored,mene ne vredi:nenene:
Да ама не дај боже се повреди некој и остануваш без центар, до крајот на сезоната, а тој каков таков ќе прави глама, инаку за платата...Страшно, Ф.А. знаат колку побарал во МЗТ, а овде добива скоро приближна сума од таа за која ги одбил...Јас не би му дал ни 30 % од тоа...

Да ама не дај боже се повреди некој и остануваш без центар, до крајот на сезоната, а тој каков таков ќе прави глама, инаку за платата...Страшно, Ф.А. знаат колку побарал во МЗТ, а овде добива скоро приближна сума од таа за која ги одбил...Јас не би му дал ни 30 % од тоа...
Ja,znam tocnata suma sto ja dobiva no ne sakam da zboram...Iskreno spored mene premnogu mu e...

Ja,znam tocnata suma sto ja dobiva no ne sakam da zboram...Iskreno spored mene premnogu mu e...
Ја знам и јас, работата е што во МЗТ го одбија, а ние му нешто помалку за да седи на клупа.Нивни Јане има иста вредност.

eeeeeee aplo ajde dosta veke se mu odis protiv na XRISTOV i kak nema da znae ka se ima so pomos.. trener i dr ...... . i dosta so provokacija kon nego ok li NZS da nema .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom