Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
А наместо 4-ки и смајли да кажеш ти нешто паметно на форумот, некоја информација на пример да споделиш...А не вакви кретенистички изјави...пази да не ја растуриш тастатурата од чукање..:baeh:

dobro 6efe

eeeee vo sabota ke gi zgazime na vardar ke igrat so mladinci trojca srpski internacionalci si ojdele

митик илик и уште 1 србин си отишле...како што вика маркус ако е точно дека имаат проблем со финансии т.е финансиска криза јас мислам дека нашиве можат да го решат проблемот со грујик т.е центарската позиција со ангажирање на филип кралевски кој е меѓу подобрите центри но нема доволна минутажа сезонава,а сите знаеме како играше во тандем со кирил павловски изминатите сезони.мислам дека за грујик кралевски е Цар! Дали некој се совпага со моето мислење? ПОзз!

ВАРДАР ОСИГУРУВАЊЕ - СТРУМИЦА 2005 (Скопје, СРЦ “Кале“ - 19.30 часот),
Судии: Зоран Златевски, Јовица Крстевски, Александар Павлов.
Делегат: Методија Крстевски.

еее од тој Златевски косата ми се крева. а што се однесува до Кралевски, мислам дека си во право.

Златевски пак :tapp: кфм значи сакаат пак да расипат плановите за победа..јбг тоа е тоа..а мислам оти кралевски одлично би се снашол во струмица!

super ke bide da dojda kralevski dobar igrac ama dali ke dooo

јас само така дадов предлог сега ако може некој да каже на управата хаха... за грујик е мислам јао минг..нема тука шо се гледат квалитетите!

Едно не ми е јасно.Кралевски го фалат насекаде но едно едноставно прашање имам.ЗОШТО ИМА ПРЕМНОГУ МАЛА МИНУТАЖА ВО ВАРДАР???????

Абе ај не зајбави...Грујиќ некни ка го гледах со Карпош како фатен беше у рацете хахахахахах...

Кралевски е навистина подобар центар од Груиќ, но што фајде од тоа кога можеме да го ангажираме само за следната сезона..

Зошто само за следната ? па ке дојде и ке игра тука...тоа е лошо бидејки оваа сезона не бидува :( инаку и порано мислев зошто не го ангажираат сигурно би сакал во струмица но некој треба да им даде акл(ум).Мала минутажа има бидејки таму беа овие митик и илик и тој беше зад нив,а поседува големи квалитети!

Беше на пик на Струмица само некако секогаш работите одеа во друг правец...Сепак многу е важно дали Варадар ќе го пушти..оти отпуштањето на Србите е повеке компромис со 7-то место..Немааат шанси за плеј-оф па зошто да трошат пари...а сигурно ќе сметаат на Кралевски за догодина..оти неговите квалитети во споредба со набројаните се неспорни...

bojan krstevski,mladiot centar na vardar e nogu golem talent. u skopje kaa igraeme protiv vardar samo on go zadrza kol(kol protiv nego postigna samo 8 kosa)a bojan mu dade 14. isto mu zalepi banana na gocevski i cemata

Кога играме со Вардар??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom