Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Оооок само ти не се нервири :):):) јас ти се извинувам..И ајде нема веќе да пишувам на дијалект, ама ме изнервира оти не беше он тој шо требаше да ми каже како да пишувам... Нема веза, толко беше од мене.. :):)

Oh be lepi skopjani. Te6ko e koga ke ja izgubite titulata vo Strumica neli??? Tesko e koga cela sala vi ja pee6e ......"1963".......

P.S. Znam, ve sfakam kako vi e;)

RIZTETO напиша:
Oh be lepi skopjani. Te6ko e koga ke ja izgubite titulata vo Strumica neli??? Tesko e koga cela sala vi ja pee6e ......"1963".......

Ристе немој да провоцираш, остај ги тие си знаат како им е.

RIZTETO напиша:

абе да не е скопје ти леб ќе немаш да јадеш бе ајван еден недоделкан
сепак мора да признаеш дека тешко е и кога на вас ви ја пеат ВО СКОПЈЕ ВИ СЕ Е*АТ СЕСТРИТЕ, УМРЕТЕ П*ОВИНЦИЈАЛЦИ/СЕ*АЦИ...

RIZTETO напиша:

Запејте ја во Скопје ако можете/смеете. Прашајте ги Кумани што им се случи кога ја запеаа. Во Скопје, Ајдуци доагаат два автобуса (математички 110 души) во сала 65 циганчиња, и 10 навивачи. Другото се шета низ Скопје, пошто знаат, тоа им е една од ретките прилики да се прошетаат низ главниот им град. „1963„ можете да се палите колку сакате таму во внатрешноста, ама прашајте ги вашите колку % од палтата давале за да ми го изградат ова мило Скопје во кое вие толку сонувате да дојдете. Убаво вика народот „Скопје се гради со ваши пари„ а вие таму ни семафори немате. Епа, знам.. тешко е нели :vozbud:

Radical Boy напиша:
Запејте ја во Скопје ако можете/смеете. Прашајте ги Кумани што им се случи кога ја запеаа. Во Скопје, Ајдуци доагаат два автобуса (математички 110 души) во сала 65 циганчиња, и 10 навивачи. Другото се шета низ Скопје, пошто знаат, тоа им е една од ретките прилики да се прошетаат низ главниот им град. „1963„ можете да се палите колку сакате таму во внатрешноста, ама прашајте ги вашите колку % од палтата давале за да ми го изградат ова мило Скопје во кое вие толку сонувате да дојдете. Убаво вика народот „Скопје се гради со ваши пари„ а вие таму ни семафори немате. Епа, знам.. тешко е нели :vozbud:

Ja zapeevme i nisto ne ni se sluci:) i pak ke ja peeme se dodeka gospod nedade pak da se srusi :):helou: a i plus ne se odnesuvase za tebe toa so go pisa zs mzt za vasa zalost ne igrase u finale...ili pa, da znam pomilo ke ti bese rabotnicki da ja osvoese titulata...

алоо ова тука Фан Клуб: Струмица е или некој боречки клуб?:basket:

aj cestito na site strumicani!!! Najverojatno Strumica ke bide Del od evrokupot!!Makedonija dobi 4 ekipi!!! A be Strumica si e Strumica!!!!!Taa Godina Pak Sme Sampioni!!!

TaZZ(BoomBoy) напиша:
aj cestito na site strumicani!!! Najverojatno Strumica ke bide Del od evrokupot!!Makedonija dobi 4 ekipi!!! A be Strumica si e Strumica!!!!!Taa Godina Pak Sme Sampioni!!!

we know that:basket::basket::basket:

Znaete li deka moze da ne kaznat Makedonska ekipa da ne igra u Jadranska liga slednive 10 godini

Strumica , potpisa so centar od Amerika 2,13 22 godini

marcus напиша:
Пред некој ден напишав дека новиот центар на К.К. Струмица е чех од Острава. Но ,Струмица сепак реши да се откаже од него и да ангажира американец. Станува збор за 22 годишен центар со 213 цм. Немам уште информации за името.

Касно палеш, ептен си назад со материјалот.

Јас сега излегувам офтопик:

Ова го пишувам за сите кои пишуваат на кошарка, на било која тема.
1. Преку таквото ми е од малограѓанштина и глупости на темиве. Сељаци, провинцијалци и незнам што не, наспроти единствените урбани скопјани. Ај, запрашајте се така, со прстот на челото, со таков однос што сте? Сите вие? Расправајте кошарка, а не такви работи. И, понекогаш преиспитајте си го сопственото потекло пред да напишете нешто. И, да! Сељакот е оној без култура и толеранција. Потеклото е после. Значи: Не се сељачете со сила, не покажувате ништо, правите само проблеми. Конструктивност барам.
2. Околу дијалектот: И на темата Струмица во подфорумот Македонски градови се зборува на струмички дијалект, па некаде сум сретнувал и охридски, а полно е и со скопски дијалект (боље, искачам...) Значи, литературно тешко ви оди а? Значи: Трудете се да пишувате литературно по форумов, на темите за Струмица (или кој било град), во било кој подфорум е пракса да се пишува на сопствениот дијалект, но сепак со усул, за да се разбере без особени потешкотии од сите челенови и посетители.
3. Наредните испади ќе бидат најстрого санкционирани.

Дефинитивно идната сезона СТРУМИЦА ќе освои двојна титула.
Најверојатно е дека Власис ќе остане тренер.

Златко Гоцевски неможе да прежали што избраза со потписот.Тие од Кавадарци не плаќале за храна за нивните работници не пак за кошаркарите

TIBERIUS напиша:
Златко Гоцевски неможе да прежали што избраза со потписот.Тие од Кавадарци не плаќале за храна за нивните работници не пак за кошаркарите

Од чисто искуство кажуваш или така си слушнал?

@ Струмикс, мора да превземата ного построги мерки

Од страна има муабети дека ФЕНИ плаќале тешко , а за Златко од прва рака дека не мозе да преболи. Во Струмица беше ЗВЕЗДА а сега нејкат здраво да му казат (дури имаше и обид за физичка пресметка со него , што не е добро)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom