Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
RIZTETO напиша:Oh be lepi skopjani. Te6ko e koga ke ja izgubite titulata vo Strumica neli??? Tesko e koga cela sala vi ja pee6e ......"1963".......
P.S. Znam, ve sfakam kako vi e![]()
RIZTETO напиша:Oh be lepi skopjani. Te6ko e koga ke ja izgubite titulata vo Strumica neli??? Tesko e koga cela sala vi ja pee6e ......"1963".......
Radical Boy напиша:Запејте ја во Скопје ако можете/смеете. Прашајте ги Кумани што им се случи кога ја запеаа. Во Скопје, Ајдуци доагаат два автобуса (математички 110 души) во сала 65 циганчиња, и 10 навивачи. Другото се шета низ Скопје, пошто знаат, тоа им е една од ретките прилики да се прошетаат низ главниот им град. „1963„ можете да се палите колку сакате таму во внатрешноста, ама прашајте ги вашите колку % од палтата давале за да ми го изградат ова мило Скопје во кое вие толку сонувате да дојдете. Убаво вика народот „Скопје се гради со ваши пари„ а вие таму ни семафори немате. Епа, знам.. тешко е нели![]()
TaZZ(BoomBoy) напиша:aj cestito na site strumicani!!! Najverojatno Strumica ke bide Del od evrokupot!!Makedonija dobi 4 ekipi!!! A be Strumica si e Strumica!!!!!Taa Godina Pak Sme Sampioni!!!
marcus напиша:Пред некој ден напишав дека новиот центар на К.К. Струмица е чех од Острава. Но ,Струмица сепак реши да се откаже од него и да ангажира американец. Станува збор за 22 годишен центар со 213 цм. Немам уште информации за името.
TIBERIUS напиша:Златко Гоцевски неможе да прежали што избраза со потписот.Тие од Кавадарци не плаќале за храна за нивните работници не пак за кошаркарите