Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
JacK SparroW напиша:
Sega e samo Strumica :) Nema 2005 sega Strumica prai lom Kiculis Tasovski Sokolov neka gi fati nekoj ako moze ...

соколов бе, па за ништо не вреди тој :) ај овие двајца ок ама соколов...:toe:

DoolroX напиша:

Ke vidime kolku vredi...sepak igra za reprezentacija :)

DoolroX напиша:

Аре у суре? Не се збори за Томчо Сколов туку за Дарко Соколов што играше предмината сезона во вардар оваа сезона во Украина..С

Дарко Соколов ако не вреди не знам кој вреди Стојановски да не е подобар од него а Томче Соколов нема поголемо дрво од него

iLe напиша:
Аре у суре? Не се збори за Томчо Сколов туку за Дарко Соколов што играше предмината сезона во вардар оваа сезона во Украина..С

Vo Amak igrase, a ne vo vardar! a Bila Bong izbrisi go 2005 ako moze...:) zs veruvam znaes deka samo Strumica se vika klubot veke...

Super boy напиша:
Vo Amak igrase, a ne vo vardar! a Bila Bong izbrisi go 2005 ako moze...:) zs veruvam znaes deka samo Strumica se vika klubot veke...
Амак?Никогаш не играл Соколов во Амак...може требаше да игра ама не играше отиде во Химик..во Украјна..Соколов искрено убаво кажа Доолрокс не го бива многу многу...за у Македонска лига и да не сака ке го биде:)

Бај д веј сменето во Фан клуб:Струмица:)

Била Бонг напиша:
Амак?Никогаш не играл Соколов во Амак...може требаше да игра ама не играше отиде во Химик..во Украјна..Соколов искрено убаво кажа Доолрокс не го бива многу многу...за у Македонска лига и да не сака ке го биде:)

Бај д веј сменето во Фан клуб:Струмица:)

Darko Sokolov igrase vo Amak...siguren sum vo toa...ama ako gresam eve neka me ispravi nekoj so znae poveke kako Radical na primer:)

Super boy напиша:
Darko Sokolov igrase vo Amak...siguren sum vo toa...ama ako gresam eve neka me ispravi nekoj so znae poveke kako Radical na primer:)
Абе он отиде во Амак ама не играше натпревари ако не се лажам:) или играше незнам..нека кажат другите не се сеќавам дали не играше или играше некој 2 натпревара незнам

Била Бонг напиша:
Абе он отиде во Амак ама не играше натпревари ако не се лажам:)

Мислам дека одигра еден и тоа поритв Струмица на домашен терен во Охрид.

Super boy напиша:
Соколов не играше во вардар абе дај не кажуви вицови играше и во Амак ама тоа не беше играње 3 натпревари играше... против струмица , вардар и работнички мислам ако грешам нека ме исправи некој

iLe напиша:
Соколов не играше во вардар абе дај не кажуви вицови играше и во Амак ама тоа не беше играње 3 натпревари играше... против струмица , вардар и работнички мислам ако грешам нека ме исправи некој

Epa aj kazi mi de koga igrase vo vardar???? Jas znam od Amak otide vo Ukraina...za vo vardar sigurno ne igral...

ок ја прво помислив дека зборите за томчо(е) соколов, зашто тој е дрво невидено и нема шанси да е добар играч он :) дарко е ок,а тоа дека играше во украина,играше, ама колку тоа е прашањето, по 7-8 мин на натпревар и 2-3 поена просек

Super boy напиша:
Epa aj kazi mi de koga igrase vo vardar???? Jas znam od Amak otide vo Ukraina...za vo vardar sigurno ne igral...

како бе не играше во вардар пратиш ли кошарка ти? играше во вардар па во босна, од босна потпиша за амак ама таму мислам дека не играше и од амак отиде во украина

Дарко играше во Вардар па отиде во Босна така мислам беше па потоа отиде во Украина а велеа оти играл и во Амак ако не грешам

A*1*T*E*A*M напиша:
ostanuva kiculis be, kak nema da ostane... samo sofaditis si ojde kakso znam... (od grcite) i taj na ne mi teknuva kak se vikase, "levorukjo" :rofl: grko so go viknaa da se vrate na vojska da sluze :lol!:
А Флу?Останува или си оде?Тава не сум дознајала до саа... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom