П
Паспарту
Гостин
JacK SparroW напиша:Sega e samo StrumicaNema 2005 sega Strumica prai lom Kiculis Tasovski Sokolov neka gi fati nekoj ako moze ...
соколов бе, па за ништо не вреди тој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
JacK SparroW напиша:Sega e samo StrumicaNema 2005 sega Strumica prai lom Kiculis Tasovski Sokolov neka gi fati nekoj ako moze ...
DoolroX напиша:соколов бе, па за ништо не вреди тојај овие двајца ок ама соколов...
![]()
DoolroX напиша:соколов бе, па за ништо не вреди тојај овие двајца ок ама соколов...
![]()
iLe напиша:Аре у суре? Не се збори за Томчо Сколов туку за Дарко Соколов што играше предмината сезона во вардар оваа сезона во Украина..С
Амак?Никогаш не играл Соколов во Амак...може требаше да игра ама не играше отиде во Химик..во Украјна..Соколов искрено убаво кажа Доолрокс не го бива многу многу...за у Македонска лига и да не сака ке го бидеSuper boy напиша:Vo Amak igrase, a ne vo vardar! a Bila Bong izbrisi go 2005 ako moze...zs veruvam znaes deka samo Strumica se vika klubot veke...
Била Бонг напиша:Амак?Никогаш не играл Соколов во Амак...може требаше да игра ама не играше отиде во Химик..во Украјна..Соколов искрено убаво кажа Доолрокс не го бива многу многу...за у Македонска лига и да не сака ке го биде
Бај д веј сменето во Фан клуб:Струмица![]()
Абе он отиде во Амак ама не играше натпревари ако не се лажамSuper boy напиша:Darko Sokolov igrase vo Amak...siguren sum vo toa...ama ako gresam eve neka me ispravi nekoj so znae poveke kako Radical na primer![]()
Била Бонг напиша:Абе он отиде во Амак ама не играше натпревари ако не се лажам![]()
Соколов не играше во вардар абе дај не кажуви вицови играше и во Амак ама тоа не беше играње 3 натпревари играше... против струмица , вардар и работнички мислам ако грешам нека ме исправи некојSuper boy напиша:Vo Amak igrase, a ne vo vardar! a Bila Bong izbrisi go 2005 ako moze...zs veruvam znaes deka samo Strumica se vika klubot veke...
iLe напиша:Соколов не играше во вардар абе дај не кажуви вицови играше и во Амак ама тоа не беше играње 3 натпревари играше... против струмица , вардар и работнички мислам ако грешам нека ме исправи некој
Super boy напиша:Epa aj kazi mi de koga igrase vo vardar???? Jas znam od Amak otide vo Ukraina...za vo vardar sigurno ne igral...
А Флу?Останува или си оде?Тава не сум дознајала до саа...A*1*T*E*A*M напиша:ostanuva kiculis be, kak nema da ostane... samo sofaditis si ojde kakso znam... (od grcite) i taj na ne mi teknuva kak se vikase, "levorukjo" :rofl: grko so go viknaa da se vrate na vojska da sluze :lol!: