Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игра во последниве утакмици како стартер, ама не се прослави којзнае колкуСабја, имам едно другарче Коста Карапетров, десен бек, се немаме видено од зимоска али би требало да е уште во Славија. Може да ми кажеш дали игра прв тим и како се покажал до сега, го бива или слабо?
Уште две кола има до крај.Уште колку кола има до крај во 3та лига Север кој ќе влегува слога или башкими ?
Уште две кола има до крај.
Слога оди во бараж како шампион на лигата, Башкими ќе си дреме во лигата бар уште една година.
Со кој и кога играат последниве 2 кола слога и башкими
Мислам дека има еден Антонио ама не игра многу он...Сабја, гледам многу добро знаеш информации за клубов. Има еден Антонио не ми текнува на презимето, во Металург тренираше, важеше за голем талент али управата таму кога се смени го унаказија детето, последните 2 години само тренинзи имаше, не го ставаа да игра, пошо знаеш како идат тие работи, врски и сл. Го немам видено година дена, само знам дека е во Славија. Сега како му иде, го ставаат ли? После долго отуство од терените сигурно ќе му треба време да се врати у форма.
Не е уште дефинирано, рано е за тренинзи, лигата почнува во септемвриЗдраво, ме интересира од колку саат имате тренинзи овој месец ?
Тоа сакав да знам ,заради тоа што сае си кам да тренирам пак за Славија, тренирав пред едно 1 и пол... Па и прашањето ми е дали ке може повторно да дојдам?. Али сепак нели подобро е да контактирам со вас да направиме муабет.
Поздрав.