Мала промена, викендов нема да има трета лига ради изборите, мечот е одложен за во средаВо сабота, Сарај-Славија![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мала промена, викендов нема да има трета лига ради изборите, мечот е одложен за во средаВо сабота, Сарај-Славија![]()
Абе те одувал и тебе ветерот сам си пишуваш у темава па дури и пгоре сам си се цитиралСарај-Славија 3-0!
Безидејност на домаќините во овааа навидум лесна победа.
Одново саи се победивме.
Славија одеше само на бод, со катанаџо и чекаше шанси по контра.
Нормално судијата не дозволи ниедна контра да се направи пошто не го спушти ниеднаш знамето.
Головите смејурија.
Првиот грешка на одбраната, нафрлување од корнер, топката отскокна во шеснаесетникот и еден од домаќините погоди со глава.
До 85-та беше 1-0, потоа одново грешки, гол за 2-0, и на крајот гол од пола за 3-0 откако голманот подистрчан лошо дегажираше...
Следно коло не се знае дали ќе го играме. Бутел е пред откажување, а најверојатно и Марино.
Ако се откажат и двете, тогаш сигурно остануваме во лигата доколку Локомотива не отпадне од втора![]()
Вклучи се малку и ти, ете кажи колку комада ќе ви дадеме на ваш теренАбе те одувал и тебе ветерот сам си пишуваш у темава па дури и пгоре сам си се цитирал![]()
Ќе правиш кам бек а?Не си пишува сам беКоњаникот Сабја , не можам да ти пишам порака, а ми треба информација кога ќе се одржи следниот тренинг на екипата
Ако случајно дознаеш, те молам кажи ми. Знам дека звучи чудно, али...
Ми се игра ми се плаче! : |
Нема да се игра мечот, Марино се откажа од првенството.Што се дешава сеа, екипата на Марино нема да допатува попладнево во Пржино? Нема да се игра натпреварот?