Фан Клуб: Славија

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Си читам и се смеам како ни функционира лигава :pos: брат ти се игра ни фали чоек ?? ајде доаѓај :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.656
Поени од реакции
4.298
Сабја, имам едно другарче Коста Карапетров, десен бек, се немаме видено од зимоска али би требало да е уште во Славија. Може да ми кажеш дали игра прв тим и како се покажал до сега, го бива или слабо?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Сабја, имам едно другарче Коста Карапетров, десен бек, се немаме видено од зимоска али би требало да е уште во Славија. Може да ми кажеш дали игра прв тим и како се покажал до сега, го бива или слабо?
Игра во последниве утакмици како стартер, ама не се прослави којзнае колку :D
На последниот меч поразот оди на негова вина, им подари гол на Трубарево.
До зимото влагаше привремено, али во моментов пошто се намали бројот на играчи, игра почесто.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Уште колку кола има до крај во 3та лига Север кој ќе влегува слога или башкими ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Уште колку кола има до крај во 3та лига Север кој ќе влегува слога или башкими ?
Уште две кола има до крај.
Слога оди во бараж како шампион на лигата, Башкими ќе си дреме во лигата бар уште една година.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Уште две кола има до крај.
Слога оди во бараж како шампион на лигата, Башкими ќе си дреме во лигата бар уште една година.
Со кој и кога играат последниве 2 кола слога и башкими

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Со кој и кога играат последниве 2 кола слога и башкими
Слога игра дома со Раштак и на гости кај Трубарево во последното коло.
Башкими едно коло е слободен, во последното гостува кај Беса.

Член од
5 јуни 2013
Мислења
7
Поени од реакции
7
Сабја, гледам многу добро знаеш информации за клубов. Има еден Антонио не ми текнува на презимето, во Металург тренираше, важеше за голем талент али управата таму кога се смени го унаказија детето, последните 2 години само тренинзи имаше, не го ставаа да игра, пошо знаеш како идат тие работи, врски и сл. Го немам видено година дена, само знам дека е во Славија. Сега како му иде, го ставаат ли? После долго отуство од терените сигурно ќе му треба време да се врати у форма.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Сабја, гледам многу добро знаеш информации за клубов. Има еден Антонио не ми текнува на презимето, во Металург тренираше, важеше за голем талент али управата таму кога се смени го унаказија детето, последните 2 години само тренинзи имаше, не го ставаа да игра, пошо знаеш како идат тие работи, врски и сл. Го немам видено година дена, само знам дека е во Славија. Сега како му иде, го ставаат ли? После долго отуство од терените сигурно ќе му треба време да се врати у форма.
Мислам дека има еден Антонио ама не игра многу он...
Ретко влегува на мечевите, почесто игра за вториот состав (Сопиште) кој настапува во општинска лига на К.Вода.

Инаку пораз и победа во последните две кола.
Викендов пораз со пресврт од Шкендија Арачиново.
Данаиловски погоди за 1-0 за Славија, но Шкендија со два гола ја донесе победата со конечни 1-2.
Славија пдообра на овој меч но тоа е тоа.
Вчера победа над Алумина во последното коло.
Алумина-Славија 1-2
Стрелци Амза и Ниотис.
По мечот имало и низа инциденти со што се заоструваат односите меѓу двата клуба :D

На крај финиширавме последни 14-ти со 24 поени од 28 меча.
Бутел и Марино се откажаа претходно иначе сигурно пред нив ќе завршевме :D
Дали ќе отпаднеме од лигата зависи од тоа дали Слога ќе го мине баражот. Ако го мине опстануваме, во спортивно има шанси и да отпаднеме :D

Член од
5 јуни 2013
Мислења
7
Поени од реакции
7
Слога мислам дека влага 2 лига, ко што знам партиски ги бутаат!

Член од
22 април 2013
Мислења
9
Поени од реакции
1
Здраво, ме интересира од колку саат имате тренинзи овој месец ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Здраво, ме интересира од колку саат имате тренинзи овој месец ?
Не е уште дефинирано, рано е за тренинзи, лигата почнува во септември :)
Т.е. ако играме во општинска лига може и покасно да почне :icon_mrgr:
Тренинзи од крај на јули или август сигурно...

Член од
22 април 2013
Мислења
9
Поени од реакции
1
Тоа сакав да знам ,заради тоа што сакам да тренирам пак за Славија, тренирав пред едно 1 и пол... Па и прашањето ми е дали ке може повторно да дојдам?. Али сепак нели подобро е да контактирам со вас да направиме муабет :D.
Поздрав.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.843
Поени од реакции
40.404
Тоа сакав да знам ,заради тоа што сае си кам да тренирам пак за Славија, тренирав пред едно 1 и пол... Па и прашањето ми е дали ке може повторно да дојдам?. Али сепак нели подобро е да контактирам со вас да направиме муабет :D.
Поздрав.
Иди кај Мандарот, ќе си се напиеш едно ракииче со него и ќе си се договорите. И со Лиска. :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Слога се фузираше со Корзо, така да Славија останува во лигата :icon_mrgr:

Hugo Boss тренинзите најверојатно почнуваат од 17 јули :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom