Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas sum go slusnal sprotivnotoНешто се збори дека газдата на Еуромилк бил појке заинтересиран за влагање у втора лига на Горно Лисиче отколку на Славија!
п.с Браво за победа над Тетекс!
Точно е ова . Горно Лисиче во моментов имаат можеби и најдобра екипа во трета лига и се многу добро организирани и со финансии и со играчки кадар .Нешто се збори дека газдата на Еуромилк бил појке заинтересиран за влагање у втора лига на Горно Лисиче отколку на Славија!
п.с Браво за победа над Тетекс!
Па според засилувањата очекувам Славија да бидат први, зашто им дојде пола Тетекс. Горно Лисиче очекувам повеќе да бидат марионетки на Славија, зашто и оваа година ќе бидат 3/4 тима главни конкуренти, па така Славија ќе си има осигурани порази на нивните противници за шампионската титула во дуелите со Горно Лисиче. Пример Горно Лисиче-Лепенец, би требало да очекуваме Лепенец да биде поразен и слично.Точно е ова . Горно Лисиче во моментов имаат можеби и најдобра екипа во трета лига и се многу добро организирани и со финансии и со играчки кадар .
Кој е претседател на Горно Лисиче?Па според засилувањата очекувам Славија да бидат први, зашто им дојде пола Тетекс. Горно Лисиче очекувам повеќе да бидат марионетки на Славија, зашто и оваа година ќе бидат 3/4 тима главни конкуренти, па така Славија ќе си има осигурани порази на нивните противници за шампионската титула во дуелите со Горно Лисиче. Пример Горно Лисиче-Лепенец, би требало да очекуваме Лепенец да биде поразен и слично.
Но претседател на Горно Лисиче, е познат човек од крими подземјето, па се ќе е можно.
Па според засилувањата очекувам Славија да бидат први, зашто им дојде пола Тетекс. Горно Лисиче очекувам повеќе да бидат марионетки на Славија, зашто и оваа година ќе бидат 3/4 тима главни конкуренти, па така Славија ќе си има осигурани порази на нивните противници за шампионската титула во дуелите со Горно Лисиче. Пример Горно Лисиче-Лепенец, би требало да очекуваме Лепенец да биде поразен и слично.
Но претседател на Горно Лисиче, е познат човек од крими подземјето, па се ќе е можно.
Znaci pretsedatel na Gorno Lisice e poznatiot mafiozo Tica (ako pamtite incidentot pred stoilko pred 6-7 godini), koj e blizok covek i e postaven od strana na jordanco pretsedatelot na euromilk!!!Кој е претседател на Горно Лисиче?
Точно е ова . Горно Лисиче во моментов имаат можеби и најдобра екипа во трета лига и се многу добро организирани и со финансии и со играчки кадар .
Prviot meguseben duel mislam deka e vo przino, taka da treba da se ocekuva pobeda, zatoa sto ako ne bidat rabotite kako sto ja vikam , odnoisno ako se igra realen fudbal bez mestenki vo toa kolo, a utakmicata se igra na nivni teren togas poraz ne ni begaкако што знам ја, газдата на еуромилк им рекол дека кој ке биде подобар тој ке влезе у 2лига. првиот натпревар им е у 4. коло, само не ми текнува каде играат. инаку славија у 1коло игра против алумина на гости, наредниот викенд.
So da kazam, osven uste edna glupost od navivac na treska sisevo
Kako moze da imaat bolje finansii, koga sponzorot e ist, a i kaj imaat podobar igracki kadar, ziti se prosvetli me. Edinstveno sto priznavam e deka imaat podobar trener, no toa nisto ne znaci
![]()
Ovie gi zemaa na lokomotiva, a drugive na teteks igracite, pasega ti vidiKo prvo gi imaat sobrano podborite igraci sto igraa u Lokomotiva i povekjeto se mladi deca sto imaat igrano i vo prva liga , zemaat plata vo zadnjive dva meseca redovno , bea na pripremi vo negorci , imaat nekolku starci sto igraa u prva liga trener im e Koco , na golmani Mutibarik , Mene me boli patlak i za Lisice i za Slavija ke prajme muabet za mesec dena . Se najdobro :helou:
Имаше пукање, беше убиен Ромео Живиќ и уште еден, а Јане Тица беше повреден. Одлежа 2 години затвор, т.е. во болнички кревет.inace koj e toj tica i sto se desilo pred cicko stoilko bidejki prv pat slusam za ova
Имаше пукање, беше убиен Ромео Живиќ и уште еден, а Јане Тица беше повреден. Одлежа 2 години затвор, т.е. во болнички кревет.
Za vremevo duri bev baniraan Slavija odigra mec so Sopiste i lesnoi pobedi so 3:1. Vo nedela e prvoto kolo Slavija gostuva vo Karpos kaj alumina:helou: