Фан Клуб: Славија

• Креатор на темата Креатор на темата zak
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто се збори дека газдата на Еуромилк бил појке заинтересиран за влагање у втора лига на Горно Лисиче отколку на Славија!

п.с Браво за победа над Тетекс!

Нешто се збори дека газдата на Еуромилк бил појке заинтересиран за влагање у втора лига на Горно Лисиче отколку на Славија!

Jas sum go slusnal sprotivnoto:toe:

Точно е ова . Горно Лисиче во моментов имаат можеби и најдобра екипа во трета лига и се многу добро организирани и со финансии и со играчки кадар .

Точно е ова . Горно Лисиче во моментов имаат можеби и најдобра екипа во трета лига и се многу добро организирани и со финансии и со играчки кадар .
Па според засилувањата очекувам Славија да бидат први, зашто им дојде пола Тетекс. Горно Лисиче очекувам повеќе да бидат марионетки на Славија, зашто и оваа година ќе бидат 3/4 тима главни конкуренти, па така Славија ќе си има осигурани порази на нивните противници за шампионската титула во дуелите со Горно Лисиче. Пример Горно Лисиче-Лепенец, би требало да очекуваме Лепенец да биде поразен и слично.
Но претседател на Горно Лисиче, е познат човек од крими подземјето, па се ќе е можно.

Па според засилувањата очекувам Славија да бидат први, зашто им дојде пола Тетекс. Горно Лисиче очекувам повеќе да бидат марионетки на Славија, зашто и оваа година ќе бидат 3/4 тима главни конкуренти, па така Славија ќе си има осигурани порази на нивните противници за шампионската титула во дуелите со Горно Лисиче. Пример Горно Лисиче-Лепенец, би требало да очекуваме Лепенец да биде поразен и слично.
Но претседател на Горно Лисиче, е познат човек од крими подземјето, па се ќе е можно.
Кој е претседател на Горно Лисиче?

како што знам ја, газдата на еуромилк им рекол дека кој ке биде подобар тој ке влезе у 2лига. првиот натпревар им е у 4. коло, само не ми текнува каде играат. инаку славија у 1коло игра против алумина на гости, наредниот викенд.

Кој е претседател на Горно Лисиче?
Znaci pretsedatel na Gorno Lisice e poznatiot mafiozo Tica (ako pamtite incidentot pred stoilko pred 6-7 godini), koj e blizok covek i e postaven od strana na jordanco pretsedatelot na euromilk!!!
Inace spored mene Slavija ima daleku podobar i poiskusen tim od Lisice i mislam deka ke vlezeme vo vtora liga. Iron si znae sto kazuva, se gleda deka sledi treta liga. Lisice treba da posluzi za da im odzeme bodovi na glavnite konkurenti n slavija, pa idnata godina oni ke vlezat vo vtora liga.
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
So da kazam, osven uste edna glupost od navivac na treska sisevo:vozbud:
Kako moze da imaat bolje finansii, koga sponzorot e ist:), a i kaj imaat podobar igracki kadar, ziti se prosvetli me. Edinstveno sto priznavam e deka imaat podobar trener, no toa nisto ne znaci:)
како што знам ја, газдата на еуромилк им рекол дека кој ке биде подобар тој ке влезе у 2лига. првиот натпревар им е у 4. коло, само не ми текнува каде играат. инаку славија у 1коло игра против алумина на гости, наредниот викенд.
Prviot meguseben duel mislam deka e vo przino, taka da treba da se ocekuva pobeda, zatoa sto ako ne bidat rabotite kako sto ja vikam , odnoisno ako se igra realen fudbal bez mestenki vo toa kolo, a utakmicata se igra na nivni teren togas poraz ne ni bega:):)

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
So da kazam, osven uste edna glupost od navivac na treska sisevo:vozbud:
Kako moze da imaat bolje finansii, koga sponzorot e ist:), a i kaj imaat podobar igracki kadar, ziti se prosvetli me. Edinstveno sto priznavam e deka imaat podobar trener, no toa nisto ne znaci:)
:vozbud::vozbud::vozbud: Ko prvo gi imaat sobrano podborite igraci sto igraa u Lokomotiva i povekjeto se mladi deca sto imaat igrano i vo prva liga , zemaat plata vo zadnjive dva meseca redovno , bea na pripremi vo negorci , imaat nekolku starci sto igraa u prva liga trener im e Koco , na golmani Mutibarik , Mene me boli patlak i za Lisice i za Slavija ke prajme muabet za mesec dena . Se najdobro :helou:

Исто и на телевизија кога кажуваа за смената на Балевски спомнаа нешто во стилот, по поразите од второлигашот 11 Октомври и третолигашот Лисиче, сменет е Ванчо Балевски, а на негово место.......
Сепак мое мислење е дека Гороно Лисиче ќе игра за Славија.

:vozbud::vozbud::vozbud: Ko prvo gi imaat sobrano podborite igraci sto igraa u Lokomotiva i povekjeto se mladi deca sto imaat igrano i vo prva liga , zemaat plata vo zadnjive dva meseca redovno , bea na pripremi vo negorci , imaat nekolku starci sto igraa u prva liga trener im e Koco , na golmani Mutibarik , Mene me boli patlak i za Lisice i za Slavija ke prajme muabet za mesec dena . Se najdobro :helou:
Ovie gi zemaa na lokomotiva, a drugive na teteks igracite, pasega ti vidi:):)
Aj ke vidime vremeto ke pogaze:helou::helou:

BTW utre igrame prijatelska so Sopiste vo standarden termin od 16:45!!!!

Имаше пукање, беше убиен Ромео Живиќ и уште еден, а Јане Тица беше повреден. Одлежа 2 години затвор, т.е. во болнички кревет.

epa taka e vo makedonija namesto vo zatvor ke lezi vo bolnica "bolen" e covekot

Za vremevo duri bev baniraan Slavija odigra mec so Sopiste i lesnoi pobedi so 3:1. Vo nedela e prvoto kolo Slavija gostuva vo Karpos kaj alumina:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom