Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанциве, бруки..

Одлична игра на Шпанија против Венецуела у првиве 45 минути. Препознатлива игра од нога на нога, со неколку убави шанси, акции и атрактивни потези.
2-0 полувреме,стрелци Иниеста и Давид Силва.

Лекција им одржаа тек па кога ќе се врати Виља... Чави влезе 60та минута, Педро не беше во состав ги торпедираа можеа уште 3-4 да им дадат.

Како почнаа у прво...така продолжија и у второ, со петарда ја почастија Венецуела.
Можеше лесно и 7/8 гола да постигнат. Стрелци: Иниеста, Силва и Солдадо хет-трик.
Ако им се здрави и прави сите, екипиште ќе извадат на Европското.

Torres who??? вечерва одлично функционираше валенсиската врска Алба-Содладо

Море Солдадо ѕвериште :) А и убав гостински дрес имаат, мада за мене белиот беше поубав.

Торес или нема да биде повикан на Европско или ќе му го грее столчето на Солдадо :)

Слабо некако темава се движи.:) Денеска пријателска со Србија, фалеа момците од Барселона и од Атлетик Билбао да се комплетира цела екипа. Мора Дел Боске да ја крене формата слабо некако ми играат

PORTEROS: Iker Casillas, Pepe Reina y Victor Valdes.
DEFENSAS: Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos, Gerard Piqué, Raúl Albiol, Jordi Alba, Juanfran y Javi Martinez.
CENTROCAMPISTAS: Xabi Alonso, Xavi, Cesc Fabregas, Busquets, Andrés Iniesta y Santi Cazorla.
DELANTEROS: Pedro, Jesus Navas, Fernando Llorente, Torres, David Silva, Mata y Negredo.

Хуанфран :facepalm:

Педро, Хесус Навас ( :tapp: ) и Негредо ги викнал, Адриан и Солдадо ги нема :facepalm:

пак ќе го игра истото од СП изгледа, ќе го јадат... :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom