Фан Клуб: Шкупи

• Креатор на темата Креатор на темата Enigmatik
  • Време на започнување Време на започнување
1 лига Слога и Шкендија????-Нема минимална шанса,Слога ке пушта утакмици на крај,како лани што правеше,а Шкендија уште нема капацитет за прва лига.Според мене само ТЕТЕКС ми е сигурен,има и играчи и организација и се.:salut:
ПА така ке одат Беласица и Тетекс :helou:

kakva belasica be bregalnica od stip ke ode ke vidite

албанец слога напред ааххахахахахахахаххах мора 1 лига ова сезона ако не влеземе и ова сезона никогаш нема да влеземе позззз :helou::helou:

Дали некој може да го најде составот на Слога од оваа сезона.

добар тим имат како што знам имат млади но перспективни и талентирани играчи имат 3-4 топ млади играчи еден е во одбрана ако не се лажам бериша еден е во напад гуѓуфи

добар тим имат како што знам имат млади но перспективни и талентирани играчи имат 3-4 топ млади играчи еден е во одбрана ако не се лажам бериша еден е во напад гуѓуфи
Мене ми треба име и презиме од играч, зашто собирам состави од наши екипи, а од Слога имам 4 состава од времето кога играа во прва лига.
Бурим Гуџуфи е во нападот, голман е Блерим Гуџуфи по се изгледа браќа се, после го Арменд Неџипи, ама некако послабо игра оваа сезона.

Мене ми треба име и презиме од играч, зашто собирам состави од наши екипи, а од Слога имам 4 состава од времето кога играа во прва лига.
Бурим Гуџуфи е во нападот, голман е Блерим Гуџуфи по се изгледа браќа се, после го Арменд Неџипи, ама некако послабо игра оваа сезона.
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Sloga_Jugomagnat еве другар ако ова ти завриши работа имаш листа на играчи тука

Madzari - SLLOGA 0-2

Shvercerat bea okolu 80

P.S edna molba do moderatorite , administratorite , da go trgnat JUGOMAGNAT oti samo SLLOGA ke se vika . Imame nov sposnor za toa .

сега со новиов спонзор сериозна е работата? има амбиции за прва лига? Иако не сме во добри односи сепак би сакал тетекс и слога да влезат во прва лига ќе биде поинтересно

дали и официално турците го земал слога или само шпекулации се :helou:

da be i jas razbrav nekoj turski gigant vlegol vo sloga pisese deka sigurno jugomagnat od imeto ke se trgni a se veli deka ke bidi fk cair

дали и официално турците го земал слога или само шпекулации се :helou:

Pa se ocekuva ovie denovi sigurno da dojde i ke ima pres konferncia u Aleksandar Palas . Inaku sea sponsori keni bidat i En-Fa-Pen i Vardar Turs .

P.S Blagodaram do moderatorite i administratorite .

опааааа прво место , одлично се враќаме кај што ни е местото ....
ова со новиот спонзор значи дека рафет не е повеќе во клубот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom