Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Mojot pik, ;),
Ако се завршат работа и со Муслиу, ќе биде перфектен преоден рок, се создава одбрана со млади перспективни играчи за следените години. Се ослободија од постари играчи со високи плати (Вујчиќ, Абдираими), и Ќато сега има простор (бодовна разлика) да ги стави повеќе во оган младите (Тотре,Фејзулаи, Фазлагиќ и други). Се согласувам дека најслаба алка е недостатокот на дефанизен везен, имав прилика да го следам Зени Хусмани од Домжале многу е добар, баш е тоа што и недостасува на Шкендија...https://www.youtube.com/watch?v=PCCXwAnQNVc

On nigokash nema da ja custvuva klubot kako Hasani ja custvuva !

Добро Буба порасна во клубот па направи трансфер, а Агим уште на млади години замина.
Буба освои многу со Шкендија и неспоредливи се со статусот кој го имаат во клубот. Освен тоа Буба е лидер, а во Агим не гледам лидерство.

Две сосема солидни засилувања. Не знаеме во каква форма се, но сепак отсапуват доста со квалитет од нашите надобри играчи во лигава. Може Буба да го сака клубот многу повеќе од овие двајцата, ама во моментот јас ги сакам многу повеќе овие двајцата (па дури и Бејтулаи којшто вечно ме нервира), отколку Буба, бидејќи тие се играчи на Шкендија. Буба не е играч на Шкендија и тука завршува муабетот (иако сите негови настапи во Арабија ги следам со интерес )...а ако се врати, пак ќе го „засакаме“ :).

Buba fali vo timov za da alkata bide kompletirana plus eden kvaliteten desen bek nalik na Mici.
So zdrav Besart, Radeski i Agim napred napadot ke bide bomba

Olcan Adin novoto zasiluvanje na Shkendija :drk::cuc:

2rptbfs.jpg

Има над 200 утакмици во Турската супер лига имал и голема вредност сега веќе е на залез ама дефинитвно е засилување на место.

Ibraimi i ovoj turcinov vi se promasuvanja, ne naucivte nisto od pred 2 sezoni so Brdaric deka parite ne trcaat, husmani e zasiluvanje

Ibraimi i ovoj turcinov vi se promasuvanja, ne naucivte nisto od pred 2 sezoni so Brdaric deka parite ne trcaat, husmani e zasiluvanje
Ibraimi e klasa podobar od Hasani I b.ibrahimi, covekot pred 2-3 sezoni igrase vo Seria A, a bese najdobriot igrac na Maribor za mnogu godini.
Agim ke bide najdobriot Igrac sto sme go imase vo klubot.
Napadot Besart agim Radevski ke ne vidi do minimalno grupnite fazing E Liga ova sezona.

Am ni treba uste eden drugar da mu najdeme na Musliu za odbrana.
Inace go izbrkale Remi deneska tolku od nego

Ibraimi e klasa podobar od Hasani I b.ibrahimi, covekot pred 2-3 sezoni igrase vo Seria A, a bese najdobriot igrac na Maribor za mnogu godini.
Agim ke bide najdobriot Igrac sto sme go imase vo klubot.
Napadot Besart agim Radevski ke ne vidi do minimalno grupnite fazing E Liga ova sezona.

Am ni treba uste eden drugar da mu najdeme na Musliu za odbrana.
Inace go izbrkale Remi deneska tolku od nego

Za kolku klasa koj od kogo e podobar ke imame vreme da go gleame!

Za najdobriot igrac sto sme go imale, zavasi kako ja gledash, igrac sto dal najveke pridones vo Shkendija koj klubot go ima koristeno, ili najtalentiran igrac so bogata kariera, bidejki ne zaboravaj deka sme imale igrac so +100 gola vo Bundesliga koj nitu ne se sporeduva sto igracite sto nekogash sme gi imalle.

Bitang I Berisha doagat ovie denovi

A sto ostana so tie informaci od prva raka sto gi imashe za Felipe, Barsegian i nekoi drugi ... ?!

jas mislam deka ne e pametno sto go
donesovte agim ibraimi, spored mene eden od najprecenetite fudbaleri. koga nikoj ne go poznavase internacionalno imase kus uspesen period vo reprezentacijata, no od koga go naucija so taja ednodimenzionalna igra (vleguvanje od desno i sut so leva) deckoto propadna. duri vo slovenija ne pokaza nisto poslednite meseci, zaradi toa i nemase interes od vrvnite tamosni klubovi. btw za mene hasani pred povredata bese podobar od agim na zenitot.

da ne me razberete pogresno, za vo 1. MFL e odlicen, no za parite koi verojatno ke gi dobie slednite 3 godini mozea da napravat nesto popametno. inaku jakup berisha e antitalent, no izgleda ima vrski pa go forsira kaj vardar i vo U19 reprezentacijata.

Него каква е ситуацијата со повредата на Бесарт Ибраими? Ја мислев во Април ќе се враќал ама гледам и на подготовкиве заминал што е чудно ако уште 2 месеца треба да биде аут.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom