Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ги запознаете дај боже ако играте со нив.Па после кога ќе изгубите транспарент и од нив немој да викате ни ги вадеа од бандери транспарентите или ни ги симнуваа од гаражи :LOL::LOL:

Ќе ги запознаете дај боже ако играте со нив.Па после кога ќе изгубите транспарент и од нив немој да викате ни ги вадеа од бандери транспарентите или ни ги симнуваа од гаражи :LOL::LOL:

ne gi poznavame do sega ne sme izgubile nas transparent BALLISTET i ne moze nikoj da ni zemaa :) caoo

252434_214128011950910_114743975222648_672912_4259065_n.jpg

Mora da prizname deka takva gletka na edne nas prvoligaski natprevar na edna proslava na titulata ne se pameti vo izminatite 19 godini .
Bravo za BALLISTITE koi pokaza deka vo momentot ne samo sto se najbrojna tuku i UBEDLIVO najdobra navivacka grupa vo makedonija . Uste ednas SEKOJA CEST .

Smirete strasti....

Vakov transparent nikogas do sega ne sme imale....NIKOGAAAAAAS AMA NIKOGAAAAAS (Barem ovie poslednite 10 godini sto idem vo stadion ja )
Ovoj transparent e 100% fabrikuvan...

Zs ne kazuvat drugarite kako go zemale ????

Smirete strasti....

Vakov transparent nikogas do sega ne sme imale....NIKOGAAAAAAS AMA NIKOGAAAAAS (Barem ovie poslednite 10 godini sto idem vo stadion ja )

transparentot moze e zeman moze e praen od nekoj,ama bil staven negde kledas deka cel plostat e so vakvi transparenti ?

Smirete strasti....

61161_152383471458698_114743975222648_303517_2558035_n.jpg

:cenzura:

Да расчистиме околу трансот...

Нема шанси трансот да е земен од БАЛИСТИ пошто сите трансови кои БАЛИСТИ ги поставија тој ден на стадион беа носени од канцеларија и пак вратени таму со кола,нема шанси некој да дефилирал со наш транс.

Тоа е стар транс кој го направиле од некое маало и сега се одлучиле да шетаат со тој транс или не знам ја што,ги затекле дечиштата и им го зеле.

Од БАЛИСТИ немаат шанси да земаат нешто...тоа е јасно!

transot ne e na ballistite koga ke pisa ballistet togas neka drkat :D dobro recese ballisti_te zemen e od gradot sto bea stavenii :) ili nekoj moze go staval u kola i bil parkirana sam jas imav zname u kola caoo.

p.s zemajte transparent ballistet

Да расчистиме околу трансот...

Нема шанси трансот да е земен од БАЛИСТИ пошто сите трансови кои БАЛИСТИ ги поставија тој ден на стадион беа носени од канцеларија и пак вратени таму со кола,нема шанси некој да дефилирал со наш транс.

Тоа е стар транс кој го направиле од некое маало и сега се одлучиле да шетаат со тој транс или не знам ја што,ги затекле дечиштата и им го зеле.

Од БАЛИСТИ немаат шанси да земаат нешто...тоа е јасно!
Па вие нон стоп зимате од дечишта па еднаш нашите не рекле вака така ... Само убаво ве закрпеле ВОЈВОДИ 1 транс неколку знаменца , мотка , дрес МЕРАЦИ ако ако дечките имаат срце е тоа се вика поштено земено а не како вашине браќа шверцери како го земаа трансот од ВОЈВОДИ ??? Кога овие беа -18 и помала бројка а шверцери сите за у старечки дом + поголема бројка

qozndu.jpg

10r8k1y.jpg

gledajte dobro i na drugite bukviii :) drugite transparenti ne mozaat da gi pravaat zosto gledajte kako sa mozaat da gresat nesto :) i tolku brzo go najdale slika odma kako mozee :) ovoj trans mora da se najde koj go imal :)

Што е тука грешката?:ROFLMAO:
Колку сте бедни не ми се верува еј, ви го земале ви го земаоле, нели и така не било на Балисти туку на обичен гледач :D. Животот ми се продолжи од смеењево на глупите коментари кои ги давате хахахахахахахахахахаха
Ајде покажете го оригиналот ако ова е копија???:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom