ne gi poznavame do sega ne sme izgubile nas transparent BALLISTET i ne moze nikoj da ni zemaa caooЌе ги запознаете дај боже ако играте со нив.Па после кога ќе изгубите транспарент и од нив немој да викате ни ги вадеа од бандери транспарентите или ни ги симнуваа од гаражи
transparentot moze e zeman moze e praen od nekoj,ama bil staven negde kledas deka cel plostat e so vakvi transparenti ?Smirete strasti....
Vakov transparent nikogas do sega ne sme imale....NIKOGAAAAAAS AMA NIKOGAAAAAS (Barem ovie poslednite 10 godini sto idem vo stadion ja )
Ovoj transparent e 100% fabrikuvan...
Zs ne kazuvat drugarite kako go zemale ????
Smirete strasti....
Vakov transparent nikogas do sega ne sme imale....NIKOGAAAAAAS AMA NIKOGAAAAAS (Barem ovie poslednite 10 godini sto idem vo stadion ja )
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/61161_152383471458698_114743975222648_303517_2558035_n.jpgSmirete strasti....
Па вие нон стоп зимате од дечишта па еднаш нашите не рекле вака така ... Само убаво ве закрпеле ВОЈВОДИ 1 транс неколку знаменца , мотка , дрес МЕРАЦИ ако ако дечките имаат срце е тоа се вика поштено земено а не како вашине браќа шверцери како го земаа трансот од ВОЈВОДИ ??? Кога овие беа -18 и помала бројка а шверцери сите за у старечки дом + поголема бројкаДа расчистиме околу трансот...
Нема шанси трансот да е земен од БАЛИСТИ пошто сите трансови кои БАЛИСТИ ги поставија тој ден на стадион беа носени од канцеларија и пак вратени таму со кола,нема шанси некој да дефилирал со наш транс.
Тоа е стар транс кој го направиле од некое маало и сега се одлучиле да шетаат со тој транс или не знам ја што,ги затекле дечиштата и им го зеле.
Од БАЛИСТИ немаат шанси да земаат нешто...тоа е јасно!