http://www.dailymotion.com/video/xcfipg_nordkurve-gelsenkirchen-einstimmen_sport
Moќно моќно!!! :twisted:
Moќно моќно!!! :twisted:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема лабавоЧетири комада ... ајмо честито![]()
Можно е во купот, за бундес I don't think so.:smir:Ќе ве стигнеме бе и титулата ке ви ја украдеме!:baeh:
Живи били па видели....:wink:Иначе овие пријателиве Нирнберг малце ме изненадија, ги совладаа Леверкузен 3-2 на домашен:party3:Za da ne stignete treba gzeto malu da go ispotite (se salim) mislam deka Nema da dozvolime takvo nesto![]()
Живи били па видели....:wink:Иначе овие пријателиве Нирнберг малце ме изненадија, ги совладаа Леверкузен 3-2 на домашен:party3:
Не би рекол баш... потребен му е на Шалке ... :smir:Изиграа и за нас и за вас викендов. Да не беа тие пак ќе требаше да ги бркаме фармацевтиве. Туку што слушам ќе сте ни го давале Ноер летово?
Па Шалке и Баер Л. Подобро се имаат покажано сезонава за сега него Баерн кој уште од почетокот со тимот кој го има требаше да биде единствен конкурент за титулаБоби[Мкд];3390282 напиша:Шалке е во финансиска криза, ќе продаваат летово. Курањи мислам дека ќе иде негде за цена до 10 милиони. А читам дека се заинтересирани за Мисимовиќ, и Волфсбург како и за Џеко постави астрономска сума за Мисимовиќ која Шалке не може да ја плати, па веруем дека ќе го дадат Нојер годинава(кај нас:baeh: )за цена до 20 милиона и да си го купат Мисимовиќ за тие пари.
Инаку вечер со Штудгард а, ќе крцка стадионот. Се надевам дека Штудгард ќе ви дрпне еден бод и ќе се ослободиме од вас, стварно напорни сте, ни дишете у тил.:baeh: