Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.975
- Поени од реакции
- 8.895
Гоналон официјално мина лекарски прегледи и е на сува позајмица во Севиља
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели беше за 20 гола??Важна победа кај Торино каде што нашите конкуренти би се лизнале..
Голот беше перфекција со асистенцијата...
Да се победи Аталанта во понеделник која би била заморна поради ЛЕ, а после и со нерешено кај Милан би било ок со 7 бода од 3 кола од кои две во гости и сите со противници кои претендираат за висок пласман..
Иначе Палота му ветил на Клајверт ламборџини ако даде 10 гола![]()
Стротман пред некој ден стана татко, веќе неколку години е во Италија, можеби тие го налутиле ако сами му кажале дека најдобро е да си одиСтигнала понуда од 23 мил + бонус за Стротман од Марсеј. Рома не е задоволна од понудата и бара 30 мил за истиот играч..
Иначе Стротман и Марсеј се договориле за плата пд 4.5 мил евра додека кај нас заработува 3 мил.
По мое мислење нека го дадат за 30 мил. ма да 2 рата полусезона лани јс изигра на високо ниво . Подобро нека оди он одколку Пелегрини и Кристанте да седат на клупа . Имаме играчи искусни од средниот ред ДДР, Нзонзи и Пасторе не би требало да се осеќа неговото заминување .
Неофицијално ја од следил Рома од инста . Хах кој пациент уште и 6ката му ја дадоја и потполна поддршка кога му беше најтешко .
Па не го продавајСтротман најверојатно не сакал да си оди како со сила да е продаден и во крајно многу лошо време. Пред околу една недела стана татко дури и сакал да купи куќа во Рим (според пишувањата на некои медиуми), а плус и од кога почна првенството.
Како пред повредата не успеа да се врати нема ни да се врати, а пред тоа беше ѕвериште... Во последно време многу спор некако, но секогаш борбен... За него ова се добри пари и мислам дека не беше за во прв тим, но жал ми е и што го продавам... Доколку не се повреди некој од средина нема ни да фали и нема да се одрази на играта... Но, мене лично ќе ми фали. Го засакав некако.