Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Многу несериозно влезе Рома на овој натпревар а главен кривец овој пат е ЕДФ!
Како прво постигнавме гол многу рано и мораше многу попаметно Рома да игра ..
Со оваа одбрана ништо не правиме. Многу лошо беше поставена и како што кажа Сантино спора ни е..
А замислете Аталанта речиси со 2 постава играше и неможевме крајот да им го најдеме :facepalm:
Се засиливме во навалната линија и средниот ред а играч не купивме во одбрана . Мораше некое звучно име да најдат што дека си купил везњаци и крила кога нема да мрднеш погоре од 3 место..Ма да целта им е само ЛШ и лапање пари.
ЕДФ после ова мора да извлече поуки и против вака сериозни екипи да не игра со бековите во облаци..
Иначе заминувањето на Строотман многу ги погоди соиграчите и навивачите на Рома.. Баш има ставено видео на Инста и коментари.
Со среќа нека му е он беше меѓу главните што ја вратија Рома на цврсти нозе .

Немања Радојниќ за 12 милиони од Ѕвезда во Марсеј... Што виделе Марсеј во него не знам... Иначе беше кај нас, не знам дали се сеќавате...
П. С. Гоналон стрелец на првиот гол за Севиља.

Можно е и прво место во групата да завршиме, со оглед на тоа дека Реал е ослабен, а и групите секогаш полагано ги игра. Еве првата е на гости на Бернабе, може да се одигра онака без притисок до поволен резултата, позз Маце, на здравје кафенцеее:icon_lol:[DOUBLEPOST=1535693396][/DOUBLEPOST]
Немања Радојниќ за 12 милиони од Ѕвезда во Марсеј... Што виделе Марсеј во него не знам... Иначе беше кај нас, не знам дали се сеќавате...
П. С. Гоналон стрелец на првиот гол за Севиља.
Незнам каков договор е склопен со Ѕвезда ама од тие 12 милиони, 3мил одат за Рома, бидејќи Радоњич имал уште една година договор со Рома, уште заработуваме на сметка на Сабатини :D

Нешто повредени суспендирани да не имате за вечер ? 3 квота ви дават и не ми е јасно баш... толку да е Милан фаворит против вас?

Нешто повредени суспендирани да не имате за вечер ? 3 квота ви дават и не ми е јасно баш... толку да е Милан фаворит против вас?
Флоренци, Пероти и Миранте нема да играт.. нормално ќе дадат голем коефициент, не сме стабилни ама ич

го имаат Игуаин, нели сфаќаш :P

@Boom Shaka Lakka А пак Милан една стабилност шо има :LOL:... јас ве ставам двознак да не изгубите , мада мислам дека можете и до победа...
Абе мое лично мислење е дека тепаме, у најмала рака не губиме, али ајде..

Не е можно да е толку глуп ди франческо. Каде бе со оваа постава? Со топката не се составија. Го игра десно крило мртвиот пасторе, а ги има елша и клајверт таму. Море да бог да завршите 10 место и копукон американски динар да не види.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom