- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.373
- Поени од реакции
- 3.464
Хаха за 50% кубика бетон ке се намалел од целата изградба..Шо околу бетонот? Му ветле дека ќе го прават на три лопати песок една цимент?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха за 50% кубика бетон ке се намалел од целата изградба..Шо околу бетонот? Му ветле дека ќе го прават на три лопати песок една цимент?![]()
Изгори... шала на страна малку те поправив, ви значи вам ова околу стадионот па ете... со среќа нека е инаку...
![]()
тие 50% бетон се трите згради што беа планирани високите и уште една помала мислам. Вака ќе изгледа сега
Јас мислам дека јенките намерно го тупат со стадионот, за да имат изговор зошто да си заминат од клубoт.
Бидејќи ветуваа разни чуда, сепак треба да имаш причина што продаваш клуб, т.е. ќе мора да појасниш пред новинарите, а ова е баш топ изговор.А зошто им е изговор? Пред кого се правдаат?
Ако сакаат да си заминат од клубот и да го продадат нема потреба пред никого да се правдаат, бидејќи клубот е нивни, т.е. тие се газди.
А згора на сѐ имаат вложено доста средства последниве години.
Што убав си беше форумот, сега вака лацијалски стана.
Интересна анализа. За продавање на играчите и јас не сум 100% сигурен како ќе биде.
Според мене можно е да ги продадат Ел Шарави и Пероти од кои можат заедно да извадат 30-35 милиони.
Исто милсам дека ако некој од англискиве загризи за Паредес можат д им се извадат пари и да не мора да се продаваат останатите.
Средината ако останат Раџа, Стротман и Де Роси ќе биде добра, но ќе мора да се земе уште некој ако Паредес си оди. Исто треба повеќе да му се дава шанса на Жерсон. Дечкото е машина според мене. Греота е да пропаѓа, а сме го платиле 16 милиони.
Според мене следни чекори мора да бидат спонзор, останување на Спалети и наоѓање на класа СД како онај Монци. Тоа мора да се среди до почетокот на прелазниот рок за да можат да си ја фатат работата со време.
Инаку општа вредност на стадионот ќе биде повеќе од милиарда евра![]()