Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Утре ако не победиме, може да се искомплицираат работите и цела сезона ..

Гледам сме изгубиле. Имав предавања и не ја гледав. Ако не си искомплицираме сами ондак не сме Рома :).
Ајде да се надеваме дека сепак на крајот ќе успеат да завршат втори.
Денес да си победеа ќе беше друго, а сега тресење.

Гледам сме изгубиле. Имав предавања и не ја гледав. Ако не си искомплицираме сами ондак не сме Рома :).
Ајде да се надеваме дека сепак на крајот ќе успеат да завршат втори.
Денес да си победеа ќе беше друго, а сега тресење.
Igraa isto kako so Lacio, bez zelba i sila. Sega dali e do zamor ili e nesto drugo neznam ali isto kako nekjna vo 85 min stegnaa i imaa moznost samo eden gol da dadat, sepak toa e Napoli a ne nekoja cklj ekipa.

Ултрасите на Рома кои се на Curva Nord со ново братство
ASR_SFC767.jpg

Добро играме во ЛЕ, добро прво полуреме, голот го примивме по мала заспаност на одбраната.[DOUBLEPOST=1489096580][/DOUBLEPOST]
Добро играме во ЛЕ, добро прво полуреме, голот го примивме по мала заспаност на одбраната.
Да се фрлам у септичка јама и да не излезам од неа :tapp::tapp:

Последно уредено:
Во една недела ние отпаѓаме од трката за скудетото, Ле и купот..
Навистина па тоа само Рома го може и Спалети..
Еееј лудаку каде во 80мин правиш измени алоооо мрднат???
Иди бе у пизду матер Алисон 3 пати газот ти го ваѓа зарем небеше доволен аларм да освежиш??
Се влечеа по терен ка црева..
Извади го Стротман повлечи го Раџа деструктивец а напред Пероти или Ел Шарави..
Дечки толку е лимитот со Лучо нема гз или нема памет да направи измена накај 60мин..
Жерсон за кој кур го казнуваат што не отишол у Франција зимава..
Џеко бе брат земи пушти снимка и учи од Лаказет како треба да реагираш со топка..
Би бил презадоволен доколку поминеме некој од Лион/Лацио и останеме 2 во Серија А!
Несакам да им одземам шанси но мнооогу тешко..

Ова се вика играчка криза. 3 порази последователно не е за аларм, туку за ќотек.
Каде бе со онаков пристап. Па другиве екипи гризат за секоја топка, а овие чекаат друг да им ја заврши работата.
Се надевам тимот ќе се крени наредниве натпревари.

Neznam dali imaat nekoe nezadovolstvo ili pak nekoja kriza ili ednostavno zamorot gi stignal no ova sto go pokazuvaat ne e dovolno ni za Makedonskava liga. Takva inertnost ne sum videl poodamna, se plasat od topka i duel kako od ogin. I ne mi cudno koga nema ni pregovori a kamo li novi dogovori. Se plasat da be se povredat pa da ne im padne cenata posle stom pola i taka se na market. Ne mi e jasno do koga kje se potcenuvaat igracite. DA TREBA DA IGRAS FUDBAL OD LJUBOV, no ne i nekoj da te pravi mutav i da ne ti dava prodolzuvanje na dogovorite i da potcenuva, osobeno koga drugi timovi plakjaat za tebe troduplo povekje. Eve sekoj neka trgne od sebe pa kje oseti kako e koga ne si platen kako sto treba a se trusis maksimalno. Ne e kriv nikoj osven Palota. Bez asalen fond na asalni igraci nemozes da se natprevaruvas na tri fronta i odozgora da ocekuvas na site da pomines. Trebase da se odlucat za edno nesto ili max dve pa da se borat tamu, a ne vaka sega od se dobivme nisto. Se nadevam deka kje se osvestat i kje si vospostavat prioriteti. Dodeka cica Spaleti kje treba da nauci deka izmeni moze da napravi i pred 80 min. Ne mi bese jasno samo zs go vnese Sharavi vo 92 min ???

Ни фали класичен плејмејкер со визијата на Пјаниќ, еднставно нема кој да ја разигрува екипата.Исто и во одбраната еден добар штопер не е на одмет.

Имав среќа да го гледам мечот синоќа во живо во Лион. Одлична атмосфера и одличен фудбал.

Лион не играше толку добро, колку што Рома играше лошо во средината. Имавте среќа со головите, бидејќи одбраната на Лион е навистина спора и доколку сакате да одите понатаму, мора да форсирате контри и брзи играчи ко Салах ( ич не го сакам ).

Лион едноставно ве растури по таа лева страна, секогаш имаа празен простор и слободен играч.

Имав среќа да го гледам мечот синоќа во живо во Лион. Одлична атмосфера и одличен фудбал.

Лион не играше толку добро, колку што Рома играше лошо во средината. Имавте среќа со головите, бидејќи одбраната на Лион е навистина спора и доколку сакате да одите понатаму, мора да форсирате контри и брзи играчи ко Салах ( ич не го сакам ).

Лион едноставно ве растури по таа лева страна, секогаш имаа празен простор и слободен играч.

Навивањето како? Од страна на гостите се разбира?

Тепачка имаше пред натпреварот, на паузата баш блиску до мене кога одев во вц.

На крајот се степале и навивачите на Лион меѓу нив самите.

Имаше многу арапана на натпреварот кои цицаа од тоа шишињата ко смокови и после не знаеја шо прават...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom