Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Единствен играч кој до сега го има на сите изданија ФИФА. :)
14237695_10154029103054200_8595739185286456434_n.jpg

Во првите два дела од ФИФА го нема, лично проверив :). Тогаш ради слабите игри и малата меморија на дискетите, ставале само по 15/16 играчи од еден тим, така да Тоти го изоставувале сигурно ради младоста. Од ФИФА 96 го имА :)

Во првите два дела од ФИФА го нема, лично проверив :). Тогаш ради слабите игри и малата меморија на дискетите, ставале само по 15/16 играчи од еден тим, така да Тоти го изоставувале сигурно ради младоста. Од ФИФА 96 го имА :)

Во право си, ама и од 96 што се едниствен е кој игра активен фудбал мислам. Нема врска како и да е, битно да се обележи на форумов.

ДДР колку и да го сакам и да е причината која почнав да сум луд по Рома, сепак 6,5 милки што се многу, многу се.

Roma Coach Luciano Spalletti is in mourning after both his parents-in-law died within hours of each other.

The tactician did not take charge of Roma’s training session on Friday and the reasons only emerged later.

Father-in-law Piero died of a heart attack on Thursday afternoon and mother-in-law Giovanna followed later that evening.

They had been married for over 50 years and were the parents of Spalletti’s wife Tamara.

It is believed Spalletti will be back in Rome for his planned Press conference this afternoon.

The Giallorossi host Sampdoria on Sunday in a Serie A fixture.

Абе во Рома ако не се дешават малери и глупости, кај на друго место..

Со овие Самп се малери ме бијат, пак нема да можам да ја гледам :D:ROFLMAO:.
@santino од тебе очекувам после детален извештај што како било ;).

Незнам дали некад имало играч на 40 години вака маестрално да игра, со толку голема желба и прилично добра физичка подготвеност, доволна за 45 минути да направи преокрет, а и тимот да го дигне на неколку нивоа погоре.
Немам коментар, фотографиите говорат СЕ!! Фала ти Капитену, капа доле!![DOUBLEPOST=1473617679][/DOUBLEPOST]Сликите уште не можам да ги ставам :D

Последно уредено:
Незнам по кој пат ТОТИ докажа дека е поголем играч од сите други заедно !!!
ТОТИ > РОМА !!!
ТОТИ Е РОМА !!!

https://youtu.be/xjK_vr9_l9M
:facepalm: Ова не смеј да се дозволи ниеден вистински навивач да го изјави. Како можи да е Тоти поголем од Рома? Го негираш цел период пред Тоти на Рома како клуб? Рома не постоеше пред Тоти? Или Рома без Тоти е провинциски клуб? Разбирам да сакаш капитен и мене душата ме боли за Дел Пиеро ама сериозно ?!

:facepalm: Ова не смеј да се дозволи ниеден вистински навивач да го изјави. Како можи да е Тоти поголем од Рома? Го негираш цел период пред Тоти на Рома како клуб? Рома не постоеше пред Тоти? Или Рома без Тоти е провинциски клуб? Разбирам да сакаш капитен и мене душата ме боли за Дел Пиеро ама сериозно ?!
Кој сватил, сватил ! Јас зборам за утакмицава и играчите. Прочитај што напишав предходно.

Кој сватил, сватил ! Јас зборам за утакмицава и играчите. Прочитај што напишав предходно.
Јас те цитирав за

ТОТИ > РОМА

Tи го пиша то не јас, и не Тоти не е Рома, Рома е Рома ниеден играч не е поголем од било кој клуб.

Kako sto i rekov ne gi gledam,otkako go stavi Totti vednash ukluciv...Vredese !!!
Neznam navistina moze i dosaden sum ama zosto Alisson na klupa a Szcesny prva opcija ..Ne gleda li Spalleti ?? Megju ushi primi gol covece..
Lucho mora da gi stegne u odbrana kade be covece kade so tolku primeni golovi ??? zemi porabotaj na defanziva od Kaljari 2 od Sampdorija 2 od Porto 3 a sto e vo idnina ??
Pa nemoze sekogas napadot da nadopolnuva da se razbereme..
Totti bog na fudbalskata igra :cuc:
100% shansi im napravi na Dzeko i Salah a + asistencija i gol so skoro 40 godini !!
Sleden natprevar ni e vo cetvrtok so Viktorija Plzen :) a tamu vreme e za rotacii i odmaranje na igraci !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom