DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Па за Јуве прашвамЌе ги тепаме брат.
Пази да не те видат Јувенташиве дека си тука.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па за Јуве прашвамЌе ги тепаме брат.
Пази да не те видат Јувенташиве дека си тука.
Па за Јуве прашвам![]()
Бурбон !За ова пиво ќе те частам во камарите.
Инаку првово не играми ни 10% од тоа што го игравме против Порто во прво полувреме.
Удинезе игра компактно и добро позиционо.
Мора малку поактивно да се игра.
Левата страна ни е проблематична во одбрана. Ајде второ да видиме Спале шо ќе измисли.
Бурбон !
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
кога дојде виолината тепавме прво коло и профдолживме до 10-то5 години мислам дека ја немаме тепано првата утакмица, конечно!!
Мислев уште во прво ќе ги отворат бидејќи веќе имаа тешка утакмица со Порто и ги сметав за спремни, ама тие повеќе беа незаинтересирани. Влезе Пероти и се сменија работите, башка пеналите што ги даде во стил и како класа играч, играше одлично!!
Само Манолас и Паредес да не се сериозно повредени :/
Имаше проблеми со мускулите превентивно е на клупа.Хахаха нека грее клупа копилето Пјанич![]()
Go stignala nekoja navivacka kletva [emoji14]Имаше проблеми со мускулите превентивно е на клупа.
za nego smeshni se tie 60 veruvajНа денешниов пазар без око да ми трепне би дал 60 милиони за Раџа. Какво играчиште.
za nego smeshni se tie 60 veruvajНа денешниов пазар без око да ми трепне би дал 60 милиони за Раџа. Какво играчиште.
На денешниов пазар без око да ми трепне би дал 60 милиони за Раџа. Какво играчиште.