Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.882
За 15-16мил. евра 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека солидно изигра Џеко. Единствена замерка беше промашувањето требаше да погоди ама јебига закасни. Малку ми беа не логични измените на Спалети. Мислев дека после исклучувањето на Вермален ќе се префрлиме на одбрана со тројца Де Роси, Хесус и Манолас. Пеналот беше несреќен случај. Паредес е добар играч има одлична контрола а и борбен е. Во вториов меч мора по сконцентрирано малку нема шанси да не тепаат овие кога сме рамнправни
И мене не ми е јасно зашто критики за Алисон, сосема солидно си заврши работа според мене, позитивно сум изненаден со оглед на тоа што е трансфер од бразилска лига. Би рекол дека ништо послаб од Војо не е. Добро е за конкуренцијата кога двајцата се изедначени отприлика, ќе имаат и доволно утакмици за бранење ако се пласирате во ЛШ.Гледам и се чудим како Рома доминира на Драгао.. Викам ова нема шанса вака да е цел натпревар доминација.. Абе ги утепавме!!!
И ете ти црвен и се вратија оние добро познати нервозеу пм кој лудак сум по овие...
Црвениот оправдано, па чак што више уште во 1пол. имаше пенал кога Емерсон играше со рака..
Најслаби оценки одат за Вермален, Емерсон и Хесус..
Многу критики одат на сметката на Алисон незнам само зошто??
Да се повтори натпреварот до црвениот на Олимпико ќе им ја расплачеме мамицата..
Но Порто е Порто и несмее никакво опуштање, верувам во Спалети да беше друг пример Виолината ќе го јадевмо сосве мустаќи!!
Гледам и се чудим како Рома доминира на Драгао.. Викам ова нема шанса вака да е цел натпревар доминација.. Абе ги утепавме!!!