Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ја па сакам во тимот голгетер да имаме, 9ка која ќе дава 25+ голови во сезона :)
Понче бе ;)
Иначе Понче на шпански значи макро самото презиме опасно му делува

10391861_860641047414724_8640178607836714294_n.jpg
[DOUBLEPOST=1458388591][/DOUBLEPOST]Вторава повеќе ми се допаѓа
10660078_10153596918249200_2142879550430300485_n.png
[DOUBLEPOST=1458389515][/DOUBLEPOST]
fncxjsofkuglkngzojtw

Последно уредено:
Сабатини изјави дека побарал од Палота да му го раскине договорот за да си оди :([DOUBLEPOST=1458416349][/DOUBLEPOST]Btw, стартна постава, уште Де Роси да беше доволно спремен да играше на местото на Кеита би било топ

Roma: Szczesny; Florenzi, Rüdiger, Manolas, Digne; Pjanic, Keita, Nainggolan; Salah, Perotti, El Shaarawy

Roma bench: De Sanctis, Zukanovic, Emerson, Torosidis, Maicon, De Rossi, Strootman, Vainqueur, Dzeko, Iago Falque, Totti, Ucan

Слабо првово. Не играме како тим. Сакаат со соло акции да направат нешто. Нервозни се. Кеита ми е ризичен. Нека смени во 4231

Тапа прво, второ неможам да гледам, јбг... Второ потребна е тешка артилерија, Џеко, Тоти..

Ponamestena utakmica nemam videno. Se do momentot na primanje na golot nemavme niti igra niti odbrana. Sebicnost i greski premnogu. Smena na Keita so Dzeko i odma se podobri i podavanjeto i se. Rekov jas deka 1.8 koef. e premnogu golem za Roma. Mi mirisa na nereseno :(

Ponamestena utakmica nemam videno. Se do momentot na primanje na golot nemavme niti igra niti odbrana. Sebicnost i greski premnogu. Smena na Keita so Dzeko i odma se podobri i podavanjeto i se. Rekov jas deka 1.8 koef. e premnogu golem za Roma. Mi mirisa na nereseno :(
Наместена :ROFLMAO:
А колку требаше да биде коефициентот за Рома?

Каква местена бе.Не си прајте филмови.Покрај штопериште како Џеко и голман како Хандановиќ, тешко гол да им дадеш.

Леле бе колку гнасни се овие интер значи да му ебам стопанката. Скапаа лежење коњите. Абе ЛШ уште 100 години да не видат да му ебам то мувлите.
На џеко дрвото треба свеќа да му палат додека се живи за вечерва. Цело време се плеткаше. 100 % шанса не погоди и шутот што го блокираше на Салах за 2-1 ВРВ. Мрш бе на певалка да ти ебам копитото.
Леле колку ме изнервираа значи. 100 шанси. Мрш у пичку материн

Наместена[emoji23]А колку требаше да биде коефициентот за Рома?
Spored formata i timovite trebase max da bide 1.6. Isto taka na bet365 prvite pet minuti bese krenat i do 1.95 pa posle pak go simnaa. Ama kako i da e barem mene mi se vide od sam start. Da ne vadam tuka razgovori uste pred samata utakmica a i za vreme na nea :( Jbg zasluzivme da izgubime so ovaa igra, tolku netocni pasovi i dupki vo odbranata nemame otkako dojde Spaleti pa do sega sevkupno.

Ненормалните Диње и Џеко,и Спалети требаше Тоти да го стаи и Де Роси цц колку само не бевме на ниво како у предходните 8 утакмици

Dzeko be ime ti se zapustilo kolku bev nervozen ...Odi begaj na leto vo Bundes za dobroto na site i nekoja kletva da ne te fati...
Spaleti be ti si genij ,kako samo se raduvase na golot od Nainggolan :vozbud:

Лошиот дел од работата на Сабатини. Не знам само што бара Учан тука.
flop-300x476.jpg
[DOUBLEPOST=1458664325][/DOUBLEPOST]Pošto su ispali u istom rangu u osmini finala Roma i Juve će gotovo podjednako zaraditi od Lige Šampiona. Roma je ovosezonskim učešćem zaradila 70 miliona evra od LŠ. 20 miliona evra za plasman u osminu finala, 9 miliona evra je dobila prodajom karata, 22 miliona evra na ime TV prava i sponzora i još 20 miliona za osvojeno drugo mesto u prošlom šampionatu.

Последно уредено:
Викенд без Рома, и тоа баш пред дербито на Рим.Се чека 3 Април, уште едно дерби, уште појак адреналин, и нормално наша победа :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom