- Член од
- 23 јануари 2016
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 80
Понче беЈа па сакам во тимот голгетер да имаме, 9ка која ќе дава 25+ голови во сезона![]()

Иначе Понче на шпански значи макро самото презиме опасно му делува
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Понче беЈа па сакам во тимот голгетер да имаме, 9ка која ќе дава 25+ голови во сезона![]()

[DOUBLEPOST=1458416349][/DOUBLEPOST]Btw, стартна постава, уште Де Роси да беше доволно спремен да играше на местото на Кеита би било топ
НаместенаPonamestena utakmica nemam videno. Se do momentot na primanje na golot nemavme niti igra niti odbrana. Sebicnost i greski premnogu. Smena na Keita so Dzeko i odma se podobri i podavanjeto i se. Rekov jas deka 1.8 koef. e premnogu golem za Roma. Mi mirisa na nereseno![]()

Spored formata i timovite trebase max da bide 1.6. Isto taka na bet365 prvite pet minuti bese krenat i do 1.95 pa posle pak go simnaa. Ama kako i da e barem mene mi se vide od sam start. Da ne vadam tuka razgovori uste pred samata utakmica a i za vreme na neaНаместена[emoji23]А колку требаше да биде коефициентот за Рома?
Jbg zasluzivme da izgubime so ovaa igra, tolku netocni pasovi i dupki vo odbranata nemame otkako dojde Spaleti pa do sega sevkupno.
.