Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Салах би бил многу по продуктивен фудбалер доколку Џеко се замени со некој убиствен напаѓач.
Еве одма ќе ти објаснам зошто. Провери ги официјалните мерења и статистики за да видиш колку истрча Салах а колку Џеко. Салах до крај трчаше напред-назад додека трупецов во второ полувреме особено застана и толку му беше. Играта се игра 90 мин а не 45 и само 2 добри нафрлувања и една шанса за гол. Во игра која ја играш против појак противник треба да трчаш инаку и Тоти можеше да го игра тоа што го играше Џеко и сигурно покорисен ќе беше во нафрлувањето на топки. Мене ме иритираше тоа што не трча, некој ќе рече па 9 бил местото му е напред, но не како трета статива во шеснаесетник, штоповеќе надвор од него. За разлика од него Салах се трудеше и трчаше и сите шанси беа од него, да не беше он нити тоа што го имаме како статистика за игра ќе го немавме и ќе не газеа по цел терен. Вака барем пруживме машки отпор и можеме да бидеме задоволни до некој степен.@RomanistaRIM и @UNISTUVAC кога веќе плукате по Џеко зошто Салах го заобиколувте, неговите две шанси беа уште подобри, а во еден наврат можеше и да асистира до Пероти кој ќе имаше само празен гол да погоди, а во двата наврати доби асистенции од Џеко. Значи не го бранам, ама нема потреба и Салах да се штеди, јас повеќе на него сум бесен, Џеко ќе го продадеме летово, а со овој ќе градиме тим вп иднина, неможе вака тој да се понаша и промашува на вакви утакмици, истото му се случи и првата утакмица со Реал[DOUBLEPOST=1457482476][/DOUBLEPOST]Конечно добивме тренер каков што доликува да имаме, повторувам, овој Спалети неможам да препознаам, за разлика од човекот кој дојде од Удине да ја тренира Рома, секоја чест, ни се врати созреан да води голем клуб!!
Прочитајте го неговото интервју и се ќе ви стане јасно
SPALETI BESAN!
"Moramo da se suočimo sa realnošću. Izgubili smo sa 0:2 u prvoj, pa 0:2 u drugoj utakmici. Real zasluženo ide dalje. I možemo sada da kažemo da jesmo zaslužili komplimente večeras, ali realnost je da moramo da rastemo, da promenimo mentalitet, da budemo ubeđeni da možemo i odlučni da hoćemo. Slabi smo. Nejaki na prvi znak poteškoća. Odmah prestajemo da budemo tim kakav treba da budemo. Nije baš da je Real sada igra neki veličanstven fudbal i da se protiv njega ne može. Nervira me to što smo opušteni, pa i zadovoljni posle dva poraza. Zamislite samo koliko smo nismo pali kada smo zadovoljni posle dva poraza od 0:2? Hajde da više ne pričamo bajke, inače će naš put postati još teži. Ovo nije dovoljno, moramo bolje. Momci dobro rade i kreću se u pravom smeru, ali mi treba da skačemo napred, a ne da idemo koracima beba. Imamo igrače koji to mogu, ali boli me kada vidim zadovoljstvo u svlačionici posle meča, jer znaju da će ih hvaliti zbog igre. Ne mogu sa tim da se pomirim. Glava je od fundametalnog značaja u fudbalu. Moraš da znaš da si deo kluba kakav je Roma, da ti to bude bitno kao što ti je bitno to što si deo sopstvene porodice. A večeras se ne bih iznenadio da smo posle ona dva gola primili još pet. Dešavalo mi se to ranije, a slutio sam da će se ponoviti večeras. To znači da nismo napredovali. Posle poraza treba da si ljut, da budeš svestan kakve si šanse prokockao u ovim utakmicama. Ovo su utakmice koje mogu da uđu u istoriju fudbala, da predstavljaju prečicu do globalne slave, da svima pokažu koliko možeš. I ne treba da se kaješ ako si izgubio, ali treba ako nisi ostavio poslednju kap znoja na terenu. Moramo to da shvatimo ili ćemo da nastavimo da se samopovređujemo
@RomanistaRIM и @UNISTUVAC кога веќе плукате по Џеко зошто Салах го заобиколувте, неговите две шанси беа уште подобри, а во еден наврат можеше и да асистира до Пероти кој ќе имаше само празен гол да погоди, а во двата наврати доби асистенции од Џеко. Значи не го бранам, ама нема потреба и Салах да се штеди, јас повеќе на него сум бесен, Џеко ќе го продадеме летово, а со овој ќе градиме тим вп иднина, неможе вака тој да се понаша и промашува на вакви утакмици, истото му се случи и првата утакмица со Реал[DOUBLEPOST=1457482476][/DOUBLEPOST]Конечно добивме тренер каков што доликува да имаме, повторувам, овој Спалети неможам да препознаам, за разлика од човекот кој дојде од Удине да ја тренира Рома, секоја чест, ни се врати созреан да води голем клуб!!
Прочитајте го неговото интервју и се ќе ви стане јасно
SPALETI BESAN!
"Moramo da se suočimo sa realnošću. Izgubili smo sa 0:2 u prvoj, pa 0:2 u drugoj utakmici. Real zasluženo ide dalje. I možemo sada da kažemo da jesmo zaslužili komplimente večeras, ali realnost je da moramo da rastemo, da promenimo mentalitet, da budemo ubeđeni da možemo i odlučni da hoćemo. Slabi smo. Nejaki na prvi znak poteškoća. Odmah prestajemo da budemo tim kakav treba da budemo. Nije baš da je Real sada igra neki veličanstven fudbal i da se protiv njega ne može. Nervira me to što smo opušteni, pa i zadovoljni posle dva poraza. Zamislite samo koliko smo nismo pali kada smo zadovoljni posle dva poraza od 0:2? Hajde da više ne pričamo bajke, inače će naš put postati još teži. Ovo nije dovoljno, moramo bolje. Momci dobro rade i kreću se u pravom smeru, ali mi treba da skačemo napred, a ne da idemo koracima beba. Imamo igrače koji to mogu, ali boli me kada vidim zadovoljstvo u svlačionici posle meča, jer znaju da će ih hvaliti zbog igre. Ne mogu sa tim da se pomirim. Glava je od fundametalnog značaja u fudbalu. Moraš da znaš da si deo kluba kakav je Roma, da ti to bude bitno kao što ti je bitno to što si deo sopstvene porodice. A večeras se ne bih iznenadio da smo posle ona dva gola primili još pet. Dešavalo mi se to ranije, a slutio sam da će se ponoviti večeras. To znači da nismo napredovali. Posle poraza treba da si ljut, da budeš svestan kakve si šanse prokockao u ovim utakmicama. Ovo su utakmice koje mogu da uđu u istoriju fudbala, da predstavljaju prečicu do globalne slave, da svima pokažu koliko možeš. I ne treba da se kaješ ako si izgubio, ali treba ako nisi ostavio poslednju kap znoja na terenu. Moramo to da shvatimo ili ćemo da nastavimo da se samopovređujemo
Јас прочитав Изабела ќе се викаНа Тоти му се роди ќерка, која ќе го носи името Даниела.Па нека е со среќа новиот член во семејството на капитенот, Даниела Тоти.
Грешка во чекори.Јас прочитав Изабела ќе се вика
Сеедно жива и здрава да му е![]()