Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа си е ваше мислење. Ама не заборавајте дека наредната полусезона им гостувате повеќето од првите 7 екипи на табелата. Тука ќе се кршат копјата. А исто така и другите екипи ќе се залилат зимава, не верувам да останат на овој кадар.
А сеа газиме на гости, најбоље скоро у гостински натпревари. :D
Башка тие дербињата сите 0-0. :cool::P

Јас не ја ставам Рома со Руди во фаворити за скудето, иако ова е фудбал и сѐ е можно. Доволна е само некоја ќора серија од неколку победи и оп си се качил горе.
Друго форумџиско правило е никогаш ништо не признавај (иако е вистина). :)
Менај таму, имаш опција измени :D.И напишав погоре, со серија победи Рома се враќа во борба за скудетото, но со Руди тоа е речиси невозможно.

Па оптимистички гледаме пошто тимот изгледа на тим конечно а и табелата го говори истото, 3 нерешени и 2 порази на 1 утакмица пред паузата, односно есенски шампиони.
На почетокот играта беше апла ригидна и на сила, ама еве сеа во последниве 4-5 кола екипата игра на едно повисоко ниво, нема сериозни повреди, сите играчи се во форма, одлична атмосфера као што кажав погоре прво место на 1 коло пред трансфер периодот каде сигурно ќе се појача и прошири тимот.
есенски шампион после 19то коло...

Со среќа 1/4 финале :)

И вас нека ви е честито :)[DOUBLEPOST=1450105994][/DOUBLEPOST]Немав врема да пишам одма после ждрепката подработував малку, но сега може да се осврниме на противникот. Со оглет на тоа што немаме среќа да ни се падне некој по мерка противник (пред сѐ мислам Волвсбург или Зенит), а згора на сѐ иако сме и многу очајни во последно време, јас сум задоволен од ждребот. Од фаворитиве можевме да ги добиеме Баерн :shook:, ПСЖ :confused: и сл. но го добиевме Реал, кој со крофната не е нешто посебно.
Ако останат и двајцата антитренери може сешто да се случи. Плус сигурно ќе има и радикални промени на играчки кадар зимава, бар кај нас, за Реал не знам, не пратам многу што бараат на пазарот.
Инаку на Реал традиционално им сме незгоден противник, иако не значи дека не може да ни здрви петарда.
Ако бидеме во полн состав (и претходниот Строки да се врати :love: ) шансите се 50-50, но ако е ситуацијата како сега ондак Реал има поголеми шанси за понатаму.
Инаку досегашен скор во меѓусебните во ЛШ:

2007/08 Реал-Рома 1-2 ........... Рома-Реал 2-1
2004/05 Рома-Реал 0-3 ( се играше пред празни трибини) ............... Реал-Рома 4-2
2002/03 Реал-Рома 0-1 ...... Рома-Реал 0-3
2001/02 Реал-Рома 1-1 ...... Рома-Реал 1-2

П.С. Летоска во Аустршалиа ги победивме после подобро изведување на пенали, откако во регуларниот дел завршивме 0-0

Последно уредено:
Јест да сме играле добро со Реал во минатото ама не заборавајте дека во минатото имавме трењер на клупа а не безкичмењак. :cautious: Само со чудо ќе помине Рома против Реал.

hahahaha krivo mi e sto nemozev da kopiram da vi pokazam kako im se smeat na ROMA. Prodadeni tiketi za utre samo 3500. Nezapameteno do sega.

ROMA ROMA ROMA

hahahaha krivo mi e sto nemozev da kopiram da vi pokazam kako im se smeat na ROMA. Prodadeni tiketi za utre samo 3500. Nezapameteno do sega.

ROMA ROMA ROMA

За смеењето не сакам да коментирам, но што се однесува до тикетите е супер потег. Знаете ли каде го боли американецот најмногу? Нека го боли.

Подобро утре на Тригорија да играат :D
Можда бројката не би била толку очајна да играја во вечерен термин него ли од 14:30 што за мене е баш супер (y)
Утре очекувам 2 постава и одмарање на првотимците..
Де Сантис, Емерсон,Кастан, Ѓомбер, Торосидис,Учан,Ванкер, Кеита, Фалке, Итурбе, Тоти..

И да можно е Вики да го вратиме од Ватфорд а Итурбе да им го испратиме!!

Продадени се 3500 карти , од кој 1000 се за гостинските ултраси (романистите бојкотираат за делбата на Југот).Oд тие 2000 карти, сигурно некаде 300-400 се обични фанови на Специа,што значи стадионот ќе биде со нивни фанови.Ама ако, само ако им удриш во џебот ќе сфатат Јенките, и утре една победа на Специа и ЧАО РУДИ.
FORZA SPEZIA

Продадени се 3500 карти , од кој 1000 се за гостинските ултраси (романистите бојкотираат за делбата на Југот).Oд тие 2000 карти, сигурно некаде 300-400 се обични фанови на Специа,што значи стадионот ќе биде со нивни фанови.Ама ако, само ако им удриш во џебот ќе сфатат Јенките, и утре една победа на Специа и ЧАО РУДИ.
FORZA SPEZIA
Forza Rudi :sramezliv:

ne mozam da se setam koga posleden pat nasive napagjaci dadoa gol od igra. Mnogu loso... Kako sto ja pocnaa mislam deka i ovoj natprevar nema da go imam toa zadovolstvo. Za dzeko moe mislenje e deka nema kondicija covekot. Aj da ne go tupam mn. Pozdrav romanisti.

P.s za ng zakam dedo mraz da go smeni violinistot :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom